036 848 11 21

PoetryPusher boeken

Justin Samgar is bekend als huisdichter van BNN. Onder de naam PoetryPusher treedt hij op als spreker. Samgar presenteert als spreker teksten en gedichten in opdracht van media en bedrijven.

Festivals
Inmiddels heeft PoetryPusher op vele grote podia gestaan. Zo trad hij op op Lowlands en was hij te bewonderen op de Parade en de Uitmarkt.  In 2014 ging tevens zijn eerste solovoorstelling in première. Met De Absolute Waarheid heeft hij een poëtische cabaretshow geschreven die draait om verbinding en inlevingsvermogen.

Dat Samgar dichter zou worden lag niet in de lijn der verwachtingen. Door het onverwachte succes besloot hij echter PoetryPusher op te richten. Inmiddels heeft hij honderden gedichten op zijn naam staan, die hij heeft geschreven voor zijn opdrachtgevers.

Daarnaast is Samgar actief als copywriter. Zowel in het Nederlands als het Engels schrijft hij content voor social media , company stories, complete websites en productbeschrijvingen. Ook helpt hij bedrijven met branding en communicatie van projecten of evenementen.

Spreekstijl
Samgar is een storyteller die door middel van muziek, poëzie proza en comedy zijn persoonlijke verhaal vertelt. Hij doet er alles aan op buiten de gebaande paden te denken en heeft een humoristische spreekstijl.

Wilt u PoetryPusher boeken als spreker of dagvoorzitter. Deze dichter en verteller weet als geen ander om de teamspirit binnen een bedrijf of organisatie te verbeteren. Neem voor meer informatie over PoetryPusher contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

PoetryPusher boeken

Voor prijzen het inhuren van PoetryPusher kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau PoetryPusher, sprekersburo PoetryPusher, boekingen PoetryPusher, boekingskantoor PoetryPusher, prijs PoetryPusher, PoetryPusher boeken, PoetryPusher huren, PoetryPusher inhuren, PoetryPusher kosten