036 848 11 21

Pim Haaksman boeken

Chef-kok Pim Haaksman is bekend van culinaire programma’s op televisie. U kunt Pim Haaksman inhuren als spreker. Met veel humor en deskundigheid verzorgt hij kooklessen, lezingen en demonstraties.

Restaurants
Haaksman volgde een opleiding tot restaurantkok en doorliep daarnaast ook een pedagogische opleiding. Vervolgens ging hij aan de slag in meerdere restaurants en hotels. Zo had hij de leiding over de keuken van De Goetsack in Zeist. Ook werkte hij voor Gaggenau Nederland in Nieuwegein en was hij kok in Lichtenberg/ De Candelaer in Amersfoort.

In 1996 startte hij zijn eigen bedrijf met de naam Het Kook College, waarmee hij in Gaggenau Nederland kooklessen ging geven. In 2000 opende hij met Het Kook College een etablissement in Amersfoort en vier jaar later volgde er een filiaal in Wijchen.

Televisie
Op televisie is Haaksman sinds 2002 op diverse zenders te bewonderen. Zo presenteerde hij OverKoken, OverKoken Thuis, Culinaire Beterweter en Club OverKoken. Een licht humoristische toon is kenmerkend voor Haaksman.

Wilt u Pim Haaksman inhuren als spreker? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Pim Haaksman boeken

Voor prijzen het inhuren van Pim Haaksman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Pim Haaksman, sprekersburo Pim Haaksman, boekingen Pim Haaksman, boekingskantoor Pim Haaksman, prijs Pim Haaksman, Pim Haaksman boeken, Pim Haaksman huren, Pim Haaksman inhuren, Pim Haaksman kosten