036 848 11 21

Pieter Derks boeken

De jonge cabaretier Pieter Derks brak door met zijn optredens in De Wereld Draait Door. Daarnaast schrijft hij diverse columns en heeft hij succes met zijn cabaretvoorstellingen. U kunt Pieter Derks boeken als spreker en dagvoorzitter.

Cabaretfestivals
Derks was al op jonge leeftijd actief als entertainer en wilde daarom een kleinkunstopleiding volgen. Hij ging naar de Koningstheateracademie in Den Bosch en schreef zich na het afronden van deze opleiding in voor diverse cabaretfestivals.

In 2005 won hij vervolgens zowel de Holland Casino Podiumprijs als de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. In 2006 ging vervolgens zijn eerste theaterprogramma in première. De show Dat zal je nog verbazen werd een groot succes en in 2008 volgde met Waan zijn tweede theaterprogramma. Zijn derde show, Het werd ook wel eens tijd, ging in 2010 in première.  Vanaf 2012 stond hij tevens op het toneel met het programma Van Nature.

De Wereld Draait Door
Derks is tevens te horen in radiocolumns voor BNN en ook is hij gastcolumnist bij het IDEE, het tijdschrift van de Hans van Mierlo Stichting. Sinds 2012 sluit hij op vrijdag regelmatig de week af in het populaire televisieprogramma De Wereld Draait Door. Ook deed hij mee aan het improvisatieprogramma In goed gezelschap. In 2013 won hij bovendien de kennisquiz De Slimste Mens.

Wilt u Pieter Derks inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Pieter Derks boeken

Voor prijzen het inhuren van Pieter Derks kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Pieter Derks, sprekersburo Pieter Derks, boekingen Pieter Derks, boekingskantoor Pieter Derks, prijs Pieter Derks, Pieter Derks boeken, Pieter Derks huren, Pieter Derks inhuren, Pieter Derks kosten