036 848 11 21

Piet Paulusma boeken

De gevleugelde Friese woorden Oan’t Moarn waarmee weerman Piet Paulusma dagelijks zijn weerpraatje afsluit, zijn inmiddels legendarische geworden. U kunt Piet Paulusma boeken als spreker of dagvoorzitter.

PTT
Paulusma ging na de middelbare school aan de slag op de afdeling calculatie van de PTT. Binnen het postbedrijf volgde hij diverse opleiding en wist zo op te klimmen binnen de organisatie.

In 1985 maakte hij vervolgens zijn debuut als weerman bij Omrop Fryslân. Ook ging hij op de radio het weer voorspellen. Dit deed hij bij zowel Omrop Fryslân als Radio Noord. De kennis van Paulusma over het weer is grotendeels gebaseerd op zelfstudie.

Sinds 1996 presenteert Paulusma dagelijks het weer bij SBS6. Dit doet hij elke dag op een verschillende buitenlocatie ergens in het land. Hij brak door bij het grote publiek met zijn voorspellingen voorafgaand aan de Elfstedentocht. Paulusma was tevens de weerman van dagblad Spits.

Friesland
Dat Paulusma trots is op zijn Friese afkomst laat hij graag weten. Dat doet hij onder andere met de Friese spreuk Oan’t Moarn, maar ook als adviseur van de Elfstedentocht, het FKS-Skutjesilen  en de Sneekweek.

Paulusma praat gemakkelijk en het is dan ook niet verwonderlijk dat hij een uitstekend spreker en dagvoorzitter is. Wilt u Piet Paulusma boeken? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Piet Paulusma boeken

Voor prijzen het inhuren van Piet Paulusma kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Piet Paulusma, sprekersburo Piet Paulusma, boekingen Piet Paulusma, boekingskantoor Piet Paulusma, prijs Piet Paulusma, Piet Paulusma boeken, Piet Paulusma huren, Piet Paulusma inhuren, Piet Paulusma kosten