036 848 11 21

Petra Grijzen boeken

Petra Grijzen is een gedegen journaliste die bekend is van tal van programma’s op radio en televisie. Daarnaast kunt u Petra Grijzen boeken als spreker of dagvoorzitter. Zij kan aan de actualiteit gerelateerde lezingen verzorgen, is een bedreven interviewer en een kundig discussieleider.

BNR Nieuwsradio
Grijzen studeerde psychologie en werd vervolgens docent aan de Universiteit van Amsterdam. Ook ging zij aan de slag als redacteur en presentator voor de lokale zender Amsterdam FM. In 2006 stopte zij met haar werk als docente om fulltime aan de slag te gaan bij BNR Nieuwsradio.

Van 2010 tot 2011 was zij hierop de vaste presentatrice van het televisieprogramma Ochtendspits van Wakker Nederland. In 2011 keerde zij weer terug bij BNR nieuwsradio waar zij de BNR Nieuwsupdates en het programma BNR Petra Grijzen presenteert.

Lijsttrekkersdebat
In 2012 was Grijzen vervolgens te zien op RTL4, als vervanger van Margreet Beetsma in het programma Editie NL. Ook was zij in 2012 betrokken bij het debat tussen de lijsttrekkers in Carré, voorafgaand aan de Tweede Kamerverkiezingen.

Tegenwoordig is Grijzen iedere maandag tot en met donderdag op BNR Nieuwsradio te horen met het programma Spitsuur.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Petra Grijzen boeken

Voor prijzen het inhuren van Petra Grijzen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Petra Grijzen, sprekersburo Petra Grijzen, boekingen Petra Grijzen, boekingskantoor Petra Grijzen, prijs Petra Grijzen, Petra Grijzen boeken, Petra Grijzen huren, Petra Grijzen inhuren, Petra Grijzen kosten