036 848 11 21

Peter Vogel boeken

Peter Vogel is een tafelgoochelaar die gespecialiseerd is in het creëren van een illusie en het (mis)leiden van de aandacht. Daarnaast kunt u hem inhuren als spreker of dagvoorzitter. Als magic consultant helpt hij bedrijven het publiek te overtuigen van een product.

Publiek overtuigen
Het verkopen van een product valt of staat namelijk met de overtuiging van het publiek. Wanneer er iets getoond wordt aan het publiek, rijst altijd de vraag: is het manipulatie, of een truc? Vervolgens zijn er twee groepen te definiëren, de gelovers en de niet-gelovers. Eenmaal overtuigd van hun standpunt zijn beide groepen moeilijk van hun mening af te brengen.

Zo zal iemand die gelooft in de trucs van Uri Geller het goedpraten als hij een enkele keer het zilveren lepeltje niet kan ombuigen. Net als de gelover van Hans Klok, die zich laat meevoeren door het spektakel en de show van de illusionist, terwijl de niet-gelover zich juist afvraagt hoe de truc in elkaar steekt.

De uitdaging is volgens Vogel om de niet-gelovers iets te proberen te verkopen. Daarbij draait alles om het zaaien van verwondering en twijfel. Op die manier kan een bedrijf een scepticus van ‘Dat is nep’, naar ‘Ja, dat klopt’ krijgen.

Magic consultant
Peter Vogels heeft als magic consultant al vele grote bedrijven bijgestaan. Zo voorzag hij McDonalds van unieke concepten.

Wilt u Peter Vogel boeken als inhuren als spreker of dagvoorzitter? In een drie kwartier durende lezing leert hij ondernemingen hoe zij onderscheid kunnen maken tussen gelovers en niet-gelovers. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Peter Vogel boeken

Voor prijzen het inhuren van Peter Vogel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Peter Vogel, sprekersburo Peter Vogel, boekingen Peter Vogel, boekingskantoor Peter Vogel, prijs Peter Vogel, Peter Vogel boeken, Peter Vogel huren, Peter Vogel inhuren, Peter Vogel kosten