036 848 11 21

Peter van der Vorst boeken

Presentator, producer en royaltykenner Peter van der Vorst is bekend van tal van programma’s op televisie en schuift regelmatig aan als deskundige in het programma RTL Boulevard. U kunt Peter van der Vorst boeken als spreker, presentator en dagvoorzitter. In zijn lezingen kan hij onder andere vertellen over het Koninklijk Huis.

Royaltytelevisie
Van der Vorst studeerde politicologie en stond vervolgens, samen met collega Marc van der Linden, aan de basis van het genre royaltytelevisie in Nederland. Van der Vorst produceerde en presenteerde tal van documentaires over leden van de koninklijke familie.

Daarnaast was Van der Vorst ook te bewonderen in tal van andere programma’s. Zo presenteerde hij Showtime, RTL Actueel, The Big Entertainment Club, Geen cent te makken en het veelbekeken Van der Vorst Ziet Sterren. In dit laatste programma bezocht en interviewde hij binnen- en buitenlandse sterren.

Eyeworks
Verder is hij als producer verbonden aan Eyeworks. Daarnaast is hij eigenaar van Vorst Media. Ook schrijft hij enkele columns en heeft hij een aantal luchtige boeken over de Oranjes gepresenteerd.

Wilt u Peter van der Vorst boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Peter van der Vorst boeken

Voor prijzen het inhuren van Peter van der Vorst kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Peter van der Vorst, sprekersburo Peter van der Vorst, boekingen Peter van der Vorst, boekingskantoor Peter van der Vorst, prijs Peter van der Vorst, Peter van der Vorst boeken, Peter van der Vorst huren, Peter van der Vorst inhuren, Peter van der Vorst kosten