036 848 11 21

Peter van der Maat boeken

Peter van der Maat is een journalist die meewerkte aan de belangrijkste nieuws- en actualiteitenprogramma’s die ons land kent. Tegenwoordig is hij vooral actief als interim manager communicatie en als communicatiecoach. U kunt Peter van der Maat bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Actualiteiten
Van der Maat begon zijn loopbaan bij het Utrechts Nieuwsblad en werkte vervolgens als verslaggever, presentator en eindredacteur bij het NOS Journaal. Ook werkte hij voor Nova, waarna hij overstapte naar het RTL Nieuws. Ook was hij te zien bij RTL Z en uiteindelijk werkte hij voor de actualiteitenrubriek Netwerk.

Van over de hele wereld heeft hij verslag gedaan over vele duizenden onderwerpen. Zo deed hij verslag van de Bijlmerramp en de vuurwerkramp in Enschede. Ook maakte hij reportages over de burgeroorlog in Zaïre en over de Kosovo-oorlog. Met zijn reportages over Kosovo won hij in 1999 de Beeld en Geluid Award in de categorie Nieuws. Ook werkte Van der Maat enige tijd als correspondent in de Verenigde Staten.

Maatschappelijke ontwikkelingen
Van der Maat heeft affiniteit met alle maatschappelijke ontwikkelingen en is door zijn journalistieke ervaringen in staat om direct hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Ook is hij een gedegen interviewer die zijn gesprekspartner de ruimte geeft, maar het ook niet schuwt om de confrontatie aan te gaan.

Daarnaast beschikt hij over een gezonde dosis relativeringsvermogen en heeft hij oog voor het menselijk aspect. Ook heeft hij de nodige humor. Peter van der Maat is door al deze kwaliteiten een uitstekend dagvoorzitter en met zijn belevenissen als journalist heeft hij genoeg stof voor interessante lezingen. Wilt u Peter van der Maat boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Peter van der Maat boeken

Voor prijzen het inhuren van Peter van der Maat kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Peter van der Maat, sprekersburo Peter van der Maat, boekingen Peter van der Maat, boekingskantoor Peter van der Maat, prijs Peter van der Maat, Peter van der Maat boeken, Peter van der Maat huren, Peter van der Maat inhuren, Peter van der Maat kosten