036 848 11 21

Peter Savelberg boeken

Peter Savelberg is een zelfstandig ondernemer die de hele wereld over reist, op zoek naar stedelijke innovaties en best practices. Daarnaast is hij verbonden aan de TiasNimbas Business School en geeft hij regelmatig lezingen, workshops en gastcolleges. Bij Sprekersbureau.com kunt u Peter Savelberg inhuren als spreker, dagvoorzitter of discussieleider.

Stad van de toekomst
In zijn lezingen neemt Savelberg zijn publiek mee in zijn ‘Urban Timamachine©’ en laat hij de stad van de zeer nabije toekomst zien. Op inspirerende wijze vertelt hij over het effect van  de top tien van technologische ontwikkelingen, op de stedelijke structuren en processen.

Aan de hand van zijn toekomstvisie biedt Savelberg een concreet actie- en innovatieplan voor bestuurders, managers en beleidsmakers binnen het bedrijfsleven en de overheid. Savelberg plaats kleine steden in Nederland en België op interessante wijze in een metropolitan global city-perspectief.

Ruimtelijke innovatie
Tevens heeft Savelberg aan de basis gestaan van de Cupertino=table, een lobbyclub van onafhankelijke, vrije denkers die ruimtelijke en economische innovatie willen stimuleren. Daarnaast heeft hij creatieve transformatie-programma’s ontwikkeld voor stedelijke gebieden.

 

Wilt u Peter Savelberg boeken als spreker? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Peter Savelberg boeken

Voor prijzen het inhuren van Peter Savelberg kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Peter Savelberg, sprekersburo Peter Savelberg, boekingen Peter Savelberg, boekingskantoor Peter Savelberg, prijs Peter Savelberg, Peter Savelberg boeken, Peter Savelberg huren, Peter Savelberg inhuren, Peter Savelberg kosten