036 848 11 21

Peter R. de Vries boeken

De kleurrijke Peter R. de Vries is zonder enige twijfel de bekendste misdaadverslaggever van Nederland. Hij wist vele spraakmakende zaken op te lossen en tal van criminelen te ontmaskeren. U kunt Peter R. de Vries inhuren als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen vertelt hij over misdaad en de vele opzienbarende zaken waar hij bij betrokken was.

De Telegraaf
De Vries begon zijn journalistiek loopbaan in 1978 op de Haagse redactie van de Telegraaf. Hier groeide zijn voorliefde voor misdaadverslaggeving. Als misdaadverslaggever van het dagblad volgde hij vervolgens onder andere de Heineken-ontvoering op de voet.

In 1987 werd De Vries hoofdredacteur van het weekblad Actueel dat hij omvormde tot een misdaadmagazine. Vanaf 1991 heeft De Vries een eigen bureau in misdaadverslaggeving en schrijft hij columns voor dag- en weekblagen. Ook schreef hij tal van boeken over geruchtmakende zaken, waaronder de Heineken-ontvoering.

Natalee Holloway
De Vries is tevens de bedenker en eindredacteur van programma’s als Crime Time. Ook presenteerde hij jarenlang het televisieprogramma Peter R. de Vries, misdaadverslaggever. Hierin hield De Vries zich bezig met geruchtmakende zaken als de Baarnse moordzaak, de Schiedammer parkmoord, de Puttense moordzaak en de verdwijning van Natalee Holloway. Met een uitzending waarin hij Joran van der Sloot ontmaskerde als degene achter de dood van het Amerikaanse meisje, won hij een Emmy Award. In 2003 werd De Vries bovendien uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar.

Wilt u Peter R. de Vries boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Peter R. de Vries boeken

Voor prijzen het inhuren van Peter R. de Vries kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Peter R. de Vries, sprekersburo Peter R. de Vries, boekingen Peter R. de Vries, boekingskantoor Peter R. de Vries, prijs Peter R. de Vries, Peter R. de Vries boeken, Peter R. de Vries huren, Peter R. de Vries inhuren, Peter R. de Vries kosten