036 848 11 21

Peter Lute boeken

Peter Lute inhuren of boeken

Specialist in de keuken én het ondernemerschap: het beschrijft Peter Lute in een notendop. Deze succesvolle chef-kok geniet grote bekendheid vanwege zijn kookkunsten, boeken, workshops en werkzaamheden als presentator van televisieprogramma Masterchef. Tal van organisaties willen hem hierdoor inhuren als spreker voor een lezing of culinaire masterclass.

Peter Lute inhuren als spreker of presentator

Zoals zoveel andere topchefs, ontdekt Peter Lute zijn kooktalent al in zijn jeugdjaren. Bewust gaat hij werken bij sterrenrestaurants, waar hij van de groten in de culinaire wereld waardevolle technieken leert. Toch kruipt het ondernemersbloed waar het niet gaan kan en besluit hij in 2002 voor zichzelf te beginnen. Het resultaat is het vermaarde restaurant Lute in Ouderkerk aan de Amstel.

Kenmerkend voor de filosofie van het restaurant en de eigenaar is het gebruik van smaakvolle ingrediënten en het creëren van een optimale beleving. Plezier staat in zijn aanpak centraal, want dit is zowel in de keuken als aan tafel onontbeerlijk om van een maaltijd te genieten. Ook een goede balans met de natuur is in zijn visie een belangrijk punt van aandacht.

Het is precies dit gedachtengoed dat veel mensen aanspreekt. Het vormt tevens de reden dat veel bedrijven hem willen inhuren als spreker of presentator tijdens kookgerelateerde evenementen. Als spreker is Peter Lute gezegend met een vlotte tong en als geen ander weet hij zijn passie voor het koken over te brengen op gevarieerde groepen mensen.

Presentator Peter Lute: boeken en restaurants

Hoewel de top-chef binnen de culinaire wereld al een grootse reputatie heeft opgebouwd, leert de rest van Nederland hem in 2012 pas echt goed kennen als hij de succesformule Masterchef op Net5 gaat presenteren. Als presentator trekt hij de aandacht met zijn natuurlijke manier van spreken, een kwaliteit die ook van pas komt bij de vele kookworkshops die hij regelmatig organiseert.

Inmiddels is Peter Lute een veelgevraagd spreker en een van de bekendste culinaire consultants van het land. Zijn nieuwe restaurants Explore in Muiden en De Kruidfabriek in Amstelveen zijn uitermate populair en dat geldt ook voor de boeken die van zijn hand verschijnen. Positief ontvangen werden onder meer De kracht van kruiden en Lute Elements 01.

Contact leggen met spreker Peter Lute

Bent u op zoek naar een begaafd spreker die u kan inwijden in de culinaire geheimen van de keuken? Of wilt u een top-chef inhuren voor een inspirerende kookworkshop of masterclass? In beide gevallen is het boeken van Peter Lute dé manier om uw bijeenkomst tot een groot succes te maken. Neem contact op met Sprekersbureau voor informatie over de beschikbaarheid.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Peter Lute boeken

Voor prijzen het inhuren van Peter Lute kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Peter Lute, sprekersburo Peter Lute, boekingen Peter Lute, boekingskantoor Peter Lute, prijs Peter Lute, Peter Lute boeken, Peter Lute huren, Peter Lute inhuren, Peter Lute kosten