036 848 11 21

Peter Lusse boeken

Peter Lusse is een cabaretier en acteur die bekend is door zijn rollen in komische televisieseries als Vrienden voor het leven. Daarnaast is hij zanger, presentator, vertaler en columnist. Bij Sprekersbureau.com kunt u Peter Lusse boeken als spreker of dagvoorzitter.

Kleinkunstacademie
Lusse volgde een opleiding aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam en studeerde later ook nog eens klassieke zang. Hij is vooral bekend van zijn rollen in comedy’s als Vrienden voor het leven, Schiet mij maar lek , Nieuwe buren en Mag het ietsje meer zijn.

Daarnaast heeft hij diverse televisieprogramma’s gepresenteerd. Zo was hij de presentator van de quiz Brainstorm en verschillende programma’s voor kinderen. Ook verzorgde hij de sketchshow Lekker lang Lusse.

Musicals
Daarnaast is hij ook regelmatig in het theater te zien. Zo trad hij op in blijspelen en verschillende cabaretvoorstellingen. Ook speelde hij in musicals als Fien, Doornroosje, Rembrandt en Chicago. Tevens heeft hij diverse liedteksten, sketches, conferences en comedy’s geschreven. Ook schrijft hij regelmatig columns.

Wilt u Peter Lusse boeken als spreker of dagvoorzitter? Lusse verzorgt lezingen en presentaties, maar is ook beschikbaar voor conferences op maat. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Peter Lusse boeken

Voor prijzen het inhuren van Peter Lusse kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Peter Lusse, sprekersburo Peter Lusse, boekingen Peter Lusse, boekingskantoor Peter Lusse, prijs Peter Lusse, Peter Lusse boeken, Peter Lusse huren, Peter Lusse inhuren, Peter Lusse kosten