036 848 11 21

Peter J. de Wit boeken

Peter J. de Wit is een mental coach en crisismanager die als geen ander weet te bereiken dat er noodzakelijke veranderingen binnen een organisatie worden doorgevoerd. Bij Sprekersbureau.com kunt u Peter J. de Wit boeken als spreker, dagvoorzitter of discussieleider.

Mental Coach
De Wit begeleidt mensen in het bedrijfsleven als mental coach. Hij ondersteunt hen onder andere in het nemen van de juiste beslissingen. Dit doet hij met beide benen op de grond en zonder zweverig te worden. Mensen die met De Wit hebben gewerkt noemen hem confronterend, maar ten alle tijden respectvol. Hij wil graag tegengas en houdt mensen een spiegel voor.

Als interim- en crisismanager werkte De Wit voor diverse grote bedrijven, bijvoorbeeld bij aanstaande reorganisaties. Zo werkte De Wit onder andere voor Laurus, Hema, Shell en KPMG.

De Wit wordt geroemd om zijn soepele en effectieve manier van samenwerken en wordt daarnaast geprezen om zijn professionaliteit. Als geen ander weet hij, soms gevoelige verandertrajecten in goede banen moet leiden en met medewerkers tot aanvaardbare oplossingen kan komen.

Bedrijfsprocessen
Daarnaast heeft hij in zijn lezingen ook oog voor de toegevoegde waarde voor bedrijfsprocessen van ICT en moderne communicatiemiddelingen.

Wilt u Peter J. de Wit inhuren als spreker, dagvoorzitter of debatleider? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Peter J. de Wit boeken

Voor prijzen het inhuren van Peter J. de Wit kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Peter J. de Wit, sprekersburo Peter J. de Wit, boekingen Peter J. de Wit, boekingskantoor Peter J. de Wit, prijs Peter J. de Wit, Peter J. de Wit boeken, Peter J. de Wit huren, Peter J. de Wit inhuren, Peter J. de Wit kosten