036 848 11 21

Peter Heerschop boeken

Peter Heerschop is een Nederlandse cabaretier die bekend werd met zijn typetjes in het televisieprogramma Kopspijkers. Daarnaast is hij actief als acteur, regisseur en auteur. U kun Peter Heerschop inhuren als spreker of dagvoorzitter.

NUHR
Heerschop studeerde aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) en gaf vervolgens veertien jaar gymles. Samen met Joep van Deudekom, Viggo Waas en Eddie B. Wahr richtte hij eind jaren tachtig de cabaretformatie Niet Uit Het Raam (NUHR) op.

Zonder dat de groep enige voorbereiding had gehad, haalde NUHR de finale van Cameretten. Het gezelschap was vervolgens veel te zien in de serie Kopspijkers, waarin de cabaretiers bekende Nederlanders persifleerden. Met het nummer One Day Fly scoorden Heerschop en zijn collega’s van Kopspijkers zelfs een nummer 1-hit.

Televisie
Vanaf 2002 was Heerschop bovendien te zien als Broer van der Ploeg in de bekroonde jeugdserie De familie Van der Ploeg van de VPRO. Met Raoul Heertje en Viggo Waas, maakte hij in 2003 het programma Vrienden van Van Swieten, een sportprogramma. Ook was hij te zien in Mannen van een zekere Leeftijd. Tussen 2009 en 2011 verscheen Heerschop vervolgens op televisie als teamcaptain in het programma Ik hou van Holland.

Zijn debuut als theaterregisseur maakte Heerschop in 2006 met het stuk Het Goede Lichaam en een jaar later werden de columns die hij sinds 2002 wekelijks verzorgt voor het radioprogramma Evers staat op gebundeld in het boek Lieve Marianne. Na dit boek kwamen er nog diverse vervolgbundels uit.

In 2014 en 2015 staat Heerschop in het theater met zijn eerste solocabaretvoorstelling Gelukzoekers.

Wilt u Peter Heerschop inhuren als spreker, dagvoorzitter of voor een cabaretvoorstelling? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Peter Heerschop boeken

Voor prijzen het inhuren van Peter Heerschop kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Peter Heerschop, sprekersburo Peter Heerschop, boekingen Peter Heerschop, boekingskantoor Peter Heerschop, prijs Peter Heerschop, Peter Heerschop boeken, Peter Heerschop huren, Peter Heerschop inhuren, Peter Heerschop kosten