036 848 11 21

Peter Faber boeken

Acteur Peter Faber is een alleskunner die grote rollen in het theater, de bioscoop en televisieseries vertolkte. Zo is hij bekend door zijn hoofdrol in de film Max Havelaar. Daarnaast zet hij zich met zijn Peter Faber Stichting in voor hangjongeren die in een uitzichtloze situatie zijn beland. Peter Faber is te boeken als spreker en dagvoorzitter.

Louis d’Or
Faber groeide op in Amsterdam en was een van de oprichters van Het Werktheater. Hij speelde gedurende zijn carrière belangrijke rollen in grote films en toneelproducties. Voor zijn vertolkingen in Het Koekoeksnest en Avondrood won hij tweemaal een Louis d’Or. Daarnaast was hij te zien in films als A Bridge too far, Keetje tippel, Rooie Sien, Soldaat van Oranje, Ciske de Rat, Schatjes en Mama is boos. In zowel Dokter Vlimmen als Max Havelaar vervulde hij de titelrol.

Ook speelde hij in diverse musicals. Zo schitterde hij in De Jantjes en speelde hij Kapitein Haak in Peter Pan. In 2007 stond hij bovendien op de planken met zijn one-man-show Caveman en de kindervoorstelling Elk kind is een Kampioen.

In de jaren tachtig was Faber tevens te zien als panellid in het programma Daar zeg je zowat van de NCRV. Ook had hij de hoofdrol in de komedieserie Prettig geregeld. Hij speelde verder een groot aantal gastrollen in televisieseries.

Stichting
Verder is Faber docent aan de Amsterdamse Theaterschool, de Toneel- & Kleinkunstacademie en de Frank Sanders Academie voor musicaltheater. In 2009 kreeg hij bovendien de Peter Faber Stichting cadeau. Hiermee zet hij zich, door middel van theaterprojecten, trainingen en workshops in voor het zelfbewustzijn en perspectief van hangjongeren die vaak in een uitzichtloze situatie zijn beland.

Wilt u Peter Faber inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Peter Faber boeken

Voor prijzen het inhuren van Peter Faber kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Peter Faber, sprekersburo Peter Faber, boekingen Peter Faber, boekingskantoor Peter Faber, prijs Peter Faber, Peter Faber boeken, Peter Faber huren, Peter Faber inhuren, Peter Faber kosten