036 848 11 21

Pernille La Lau boeken

Pernille La Lau is een presentatrice die bekend is van het populaire programma Koffietijd. Daarnaast is Pernille La Lau te boeken als spreker en dagvoorzitter. In haar lezingen vertelt zij op basis van haar ervaringen in medialandschap en haar studie International Marketing Management, over de kunst van het presenteren.

Jong
Al van jongs af aan is La Lau actief in de mediawereld. Zo zat zij bij de jongerenafdeling van Veronica en deed ze op haar twaalfde haar eerste interview voor de AVRO. Al op haar 21e presenteerde ze het programma Postcode Bingo.

Door de jaren heen was La Lau presentatrice van diverse programma’s voor de publieke en commerciële omroep. Zo verzorgde zij nieuwsuitzendingen voor Het Nieuws, Hart van Nederland, 4 in het Land en Editie NL. Ook presenteerde zij op Net5 de kinderquiz Het Syndicaat. Voor de publieke omroep deed zij onder ander het programma Bij ons thuis en De Nationale Inburgeringstest. Voor Teleac maakte zij tevens de talkshow Helder. Tegenwoordig is zij te zien als vaste presentatrice van Koffietijd op RTL 4.

Presentatietrainingen
Haar ervaring gebruikt zij voor het geven van presentatietrainingen voor het bedrijfsleven. Hierbij combineert ze de kennis die zij opdeed tijdens haar studie International Marketing Management met de ervaringen uit de televisiewereld.

La Lau geeft haar publiek handvatten voor het geven van een goede en leuke presentatie. Wilt u Pernille La Lau boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator. Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Pernille La Lau boeken

Voor prijzen het inhuren van Pernille La Lau kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Pernille La Lau, sprekersburo Pernille La Lau, boekingen Pernille La Lau, boekingskantoor Pernille La Lau, prijs Pernille La Lau, Pernille La Lau boeken, Pernille La Lau huren, Pernille La Lau inhuren, Pernille La Lau kosten