036 848 11 21

Pepijn Bierenbroodspot boeken

Hoewel niet iedereen Pepijn Bierenbroodspot direct voor de geest zal kunnen halen, zullen de meesten zijn markante stem direct herkennen. De tekstschrijver en presentator is namelijk al jarenlang te horen als voice-over bij diverse televisieprogramma’s. U kunt Pepijn Bierenbroodspot boeken als spreker en dagvoorzitter. Daarnaast is hij uiteraard ook beschikbaar als voice-over.

Communicatiewetenschappen
Bierenbroodspot behaalde zijn propedeuse politicologie en studeerde vervolgens af in communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam.

Sinds 1987 is hij te horen als voice-over in radio- en televisiecommercials en in documentaires. Jarenlang was hij de zenderstem van SBS 6 en ook was hij voice-over in programma’s als De Week van Willibrord, Trauma Team en Moordzaken. Ook presenteert hij de documentaire-reeks Reportage.

Roman
Voordat hij voor SBS ging werken, was Bierenbroodspot actief als tekstschrijver, redacteur en nieuwslezer bij TV 10 Gold, Noordzee FM en Radio 10 Gold. Ook publiceerde hij in 2009 de roman Femplex, waarmee hij in 2009 de AKO Nieuwe Schrijversprijs won.

 

Wilt u Pepijn Bierenbroodspot inhuren als voice-over, spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Pepijn Bierenbroodspot boeken

Voor prijzen het inhuren van Pepijn Bierenbroodspot kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Pepijn Bierenbroodspot, sprekersburo Pepijn Bierenbroodspot, boekingen Pepijn Bierenbroodspot, boekingskantoor Pepijn Bierenbroodspot, prijs Pepijn Bierenbroodspot, Pepijn Bierenbroodspot boeken, Pepijn Bierenbroodspot huren, Pepijn Bierenbroodspot inhuren, Pepijn Bierenbroodspot kosten