036 848 11 21

Pauline van Aken boeken

Met haar geschiedenis als nieuwslezeres, communicatiespecialist en logopediste is Pauline van Aken dé communicatietrainer bij uitstek. Ze werkte onder andere als presentatrice van Hart van Nederland. U kunt Pauline van Aken boeken als spreker of dagvoorzitter. In haar lezingen geeft zij advies over communiceren en presenteren.

Logopedie
Pauline van Aken volgde een opleiding tot logopediste en specialiseerde zich vervolgens op het gebied van presentatie, communicatie en stemgebruik. Voor de Kleinkunstacademie werkte zij als docent en trainer.

Haar carrière als televisiepresentatrice begon in 1993 bij regionale zenders. Zo werkte zij enige tijd bij het AT5 Nieuws. In 1997 stapte zij vervolgens over naar SBS6, waar zij onder andere Hart van Nederland ging presenteren. Daarnaast was ze de presentatrice van Actienieuws, Start op 6 en het Vakantie Journaal. Ook was zij de vaste stem van Kindernet en Nickelodeon.

Sinds 1998 is Van Aken actief als presentatie- en communicatietrainer. Ze adviseert bedrijven en organisaties en begeleidt onder meer radio- en tv-presentatoren. Daarnaast coacht zij verslaggevers, acteurs, woordvoerders uit het bedrijfsleven en advocaten.

Kortom: een lezing van Pauline van Aken is nuttig voor iedereen die belang heeft bij duidelijk communiceren en presenteren. Niet voor niets maken grote ondernemingen graag gebruik van haar diensten.

Boeken
Van Aken heeft inmiddels diverse boeken over presenteren op haar naam staan. In 2003 verscheen Wat wil je nou eigenlijk zeggen? en in 2007 volgde Durf, leer en presenteer. In 2012 bracht zij het boek Present yourself with power uit.

Wilt u Pauline van Aken boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Pauline van Aken boeken

Voor prijzen het inhuren van Pauline van Aken kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Pauline van Aken, sprekersburo Pauline van Aken, boekingen Pauline van Aken, boekingskantoor Pauline van Aken, prijs Pauline van Aken, Pauline van Aken boeken, Pauline van Aken huren, Pauline van Aken inhuren, Pauline van Aken kosten