036 848 11 21

Pauline de Wilde boeken

Pauline de Wilde is een presentatrice die al jarenlang meewerkt aan diverse reis- nieuws- en zakenprogramma’s. Daarnaast heeft zij een economische achtergrond. U kunt Pauline de Wilde inhuren als spreker of dagvoorzitter. Tijdens haar lezingen staat zij garant voor inhoudelijke diepgang.

Theater
De Wilde studeerde economie en reisde vervolgens af naar Seattle, waar zij al snel een rol aangeboden kreeg in het theater. Twee jaar lang stond zij vervolgens op het toneel en volgde zij een theateropleiding.

Terug in Nederland volgde zij opnieuw een acteercursus en speelde diverse gastrollen. Vervolgens werd zij presentatrice van Goedemorgen Nederland. Voor programma’s Snowmagazine en ViaVacance op RTL4 reisde zij vervolgens vier jaar lang de wereld over.

De Wilde presenteerde tijdens haar carrière tal van televisieprogramma’s en verzorgt ook regelmatig de presentatie van bedrijfsevenementen.  Ook is zij een ervaren interviewer die steevast de juiste snaar weet te raken.

Bedrijfsbijeenkomsten
Mede daardoor is zij ook een uitstekende dagvoorzitter. Ze heeft een brede inhoudelijke kennis, de nodige flair en De Wilde bereidt zich altijd uitstekend voor. Net als op televisie weet De Wilde wat er tijdens bedrijfsbijeenkomsten van haar verwacht wordt en hoe zij haar publiek dient te benaderen.

De economische achtergrond van De Wilde komt haar goed van pas tijdens het presenteren en begeleiden van evenementen. Daarnaast is zij in staat enige luchtigheid te bewaren en wordt zij geroemd om haar mensenkennis.

Wilt u Pauline de Wilde boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Pauline de Wilde boeken

Voor prijzen het inhuren van Pauline de Wilde kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Pauline de Wilde, sprekersburo Pauline de Wilde, boekingen Pauline de Wilde, boekingskantoor Pauline de Wilde, prijs Pauline de Wilde, Pauline de Wilde boeken, Pauline de Wilde huren, Pauline de Wilde inhuren, Pauline de Wilde kosten