036 848 11 21

Paula Udondek boeken

De meeste mensen kennen Paula Udondek als presentatrice van het populaire spelprogramma Get the picture. Maar zij heeft nog veel meer in haar mars. Zo is zij actrice, producer, schrijfster en Dofna-therapeut. Ook kunt u Paula Udondek inhuren als spreker en dagvoorzitter. In haar lezingen combineert zij haar humor en positieve instelling met kennis en professionaliteit.

Theater
Udondek studeerde theaterwetenschappen en stapte vervolgens over naar de toneelschool, waar zij afstudeerde. Hierna volgde zij nog diverse vervolgcursussen aan de Universiteit van West Virginia, waarop zij aan de slag ging bij verschillende Nederlandse theatergezelschappen.

Vervolgens werd zij presentatrice van diverse programma’s op televisie. Zo presenteerde zij Waku Waku en Knoop in je zakdoek. Haar meest succesvolle programma als presentatrice was echter Get the picture. Daarnaast was zij te zien in Wie is de Mol?.

Ook heeft Udondek diverse evenementen en festival gepresenteerd. Zo verzorgde zij de presentatie voor het Kinderrechtenfestival, HaSchiBa en de UITmarkt. Tevens schreef zij van 2004 tot 2005 een column in de Haagsche Courant.

Ervaring
Met haar jarenlange ervaring als presentatrice, actrice, coach en therapeut is Udondek een verrassende aanwinst voor menige bijeenkomst in het land. In haar lezingen houdt zij rekening met de wensen van de opdrachtgever. Paula Udondek is een spreker die haar publiek weet te raken en snel het ijs breekt.

 

Wilt u Paula Udondek inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Paula Udondek boeken

Voor prijzen het inhuren van Paula Udondek kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Paula Udondek, sprekersburo Paula Udondek, boekingen Paula Udondek, boekingskantoor Paula Udondek, prijs Paula Udondek, Paula Udondek boeken, Paula Udondek huren, Paula Udondek inhuren, Paula Udondek kosten