036 848 11 21

Paula Patricio boeken

Met meer dan 25 jaar ervaring als presentatrice kent Paula Patricio alle valkuilen van het gesproken woord. De presentatricewas onder ander te zien in Zeg ‘ns AAA en presenteerde VARA’s Belastingshow. Bij Sprekersbureau.com kunt u Paula Patricio boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, discussieleider of presentatrice.

Zeg ‘ns AAA
Patricio, geboren in Lissabon, volgde een universitaire studie Frans en ging vervolgens aan de slag als actrice. Haar debuut op televisie maakte zij in de populaire comedyserie Zeg ‘ns AAA.

Vervolgens ging zij voor de VARA werken, waar zij omroepster en presentatrice werd. Patricio presenteerde onder andere VARA’s Belastingshow.

Na de VARA ging Patricio werken voor Teleac, waar zij een cursus Portugees presenteerde. Voor de KRO was zij vervolgens presentatrice van de filmquiz Voor een briefkaart op de eerste rang en het programma Markant Nederland. Daarnaast was zij in verschillende functies actief voor de NOS, RVU en RTL.

Tevens heeft Patricio zich door de jaren heen gespecialiseerd in het schrijven van songteksten. Zo schreef zij teksten voor grote Nederlandse acts als De Kast, Paul de Leeuw, Jan Keizer en Kinderen voor Kinderen.

Mediatraining
Verder geeft zij presentatiecursussen en mediatrainingen. In haar lezingen geeft zij haar publiek meer grip en zelfvertrouwen voor het geven van speeches. Daarnaast leert zij professionals in haar mediatrainingen hoe zij hun kernboodschap kunnen overbrengen.

Wilt u Paula Patricio inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Paula Patricio boeken

Voor prijzen het inhuren van Paula Patricio kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Paula Patricio, sprekersburo Paula Patricio, boekingen Paula Patricio, boekingskantoor Paula Patricio, prijs Paula Patricio, Paula Patricio boeken, Paula Patricio huren, Paula Patricio inhuren, Paula Patricio kosten