036 848 11 21

Paul Wouters boeken

Paul Wouters is een Belgische organisatieadviseur en filosoof. Hij heeft zich onder meer gespecialiseerd in effectief leiderschap. U kunt Paul Wouters boeken als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen vertelt hij over de kernkwaliteiten van leiderschap.

Filosofie
Wouters, geboren in het Belgische Lier, specialiseerde zich met diverse studies in filosofie, informatica en bedrijfskunde. Vervolgens was hij werkzaam aan de Universiteit van Gent en de Universiteit van Antwerpen. Ook was hij tot 2002 directeur van de Internationale School voor Wijsbegeerte.

Vervolgens ging Wouters voor Wagenaar Hoes Organisatieadvies aan de slag als interimmanager. Ook werkt hij als docent aan de Haagse Hogeschool en is hij gasthoogleraar aan de Katholieke Universiteit Leuven. Wouters heeft diverse publicaties achter zijn naam staan. Zo schreef hij het boek Denkgereedschap en publiceerde hij in 2005 het boek België – Nederland; verschil moet er zijn.

Zijn grondig voorbereidde lezingen omvatten diverse thema’s. Zo heeft hij het over leiderschap, strategie en cultuur.

Leiderschap
Volgens Wouters is het vermogen om zin te geven een van de kernkwaliteiten van leiderschap. De inzichten over zingeving zijn toepasbaar op de kerncompetenties van de moderne leidinggevende, namelijk het voeren van een dialoog en creatieve en kritische reflectie.

Daarnaast zijn het nemen, verkopen en uitvoeren van beslissingen en vervolgens het afleggen van verantwoording belangrijke kerncompetenties van hedendaagse leidinggevenden.

Ook heeft Wouters het over de impact van belangrijke keuzemomenten en hoe deze het leven vormen.

Wilt u Paul Wouters boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Paul Wouters boeken

Voor prijzen het inhuren van Paul Wouters kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Paul Wouters, sprekersburo Paul Wouters, boekingen Paul Wouters, boekingskantoor Paul Wouters, prijs Paul Wouters, Paul Wouters boeken, Paul Wouters huren, Paul Wouters inhuren, Paul Wouters kosten