036 848 11 21

Paul van Zwam boeken

Sportpsycholoog Paul van Zwam begeleidde tal van topsporters en werkte voor voetbalclubs in het binnen en buitenland. De methode van Van Zwam is daarnaast ook toe te passen in het bedrijfsleven. In interessante lezingen vertelt Van Zwam hoe medewerkers, in zijn visie, moeten leren zelf verantwoordelijkheid te nemen. U kunt Paul van Zwam bij Sprekersbureau.com boeken als spreker of dagvoorzitter.

Chelsea
Van Zwam studeerde af als sportpsycholoog en werkte vervolgens voor diverse voetbalclubs. Zo was hij actief voor PSV uit Eindhoven. Ook werkte hij voor het Engelse Leeds United en bij de Engelse grootmacht Chelsea. Tegenwoordig is hij actief voor de jeugdopleiding van Feyenoord. Daarnaast begeleidt hij voor het NOC*NSF diverse sporters.

Samen met voetbaltrainer Leon Vlemmings, die ook voor Feyenoord werkte, heeft Van Zwam de VCM-methode ontwikkeld en een bedrijf opgericht. Het belangrijkste aspect van de methode is dat spelers zelf verantwoordelijkheid nemen en keuzes maken.

Bedrijfsleven
De methode van Van Zwam en Vlemmings is daarnaast ook toepasbaar op het bedrijfsleven. De topsport wordt in de lezingen van Van Zwam steevast gebruikt als metafoor voor het bedrijfsleven. Voor veel medewerkers en leidinggevenden zijn de anekdotes erg herkenbaar en aansprekend. Net als spelers moeten in de visie van Van Zwam ook medewerkers leren om zelf keuzes te maken.

Wilt u Paul van Zwam inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie over deze sportpsycholoog contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Paul van Zwam boeken

Voor prijzen het inhuren van Paul van Zwam kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Paul van Zwam, sprekersburo Paul van Zwam, boekingen Paul van Zwam, boekingskantoor Paul van Zwam, prijs Paul van Zwam, Paul van Zwam boeken, Paul van Zwam huren, Paul van Zwam inhuren, Paul van Zwam kosten