036 848 11 21

Paul ter Wal boeken

Paul ter Wal is een adviseur en trainer die gespecialiseerd is in het zoeken naar de balans tussen vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid. Bedrijven en organisaties kunnen hun voordeel doen met zijn lezingen. U kunt Paul ter Wal bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker of dagvoorzitter. Hij heeft het onder andere over gezondheidsbeleid, zorgzaamheid en inkomen.

Jurist
Van huis uit is Paul ter Wal jurist. Hij heeft zich gespecialiseerd in publieke  en private sociale zekerheid. Daarbij richt hij zich veel op inzetbaarheid en mobiliteit.

Hij is onder andere docent Arbeid en Gezondheid bij de Master Recht van de Universiteit van Maastricht en werkt als gezondheidsadviseur voor Elsevier. Ook is hij docent bij het opleidingsinstituut ProgreSZ. Als spreker bekwaamde Ter Wal zich bij Sovac, tegenwoordig CapGemini.

Ter Wal is sinds 1996 met zijn bedrijf Andare strategisch adviseur voor bedrijven en organisaties en omschrijft zichzelf als ‘architect van concepten’. Hij zoekt naar de balans tussen mens en machine en tussen economie en ergonomie.  In zijn lezingen heeft hij het over vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid.

Inzet medewerkers
Paul ter Wal is gespecialiseerd in het adviseren van organisaties die willen besparen op de kosten van inzet van medewerkers. Hij richt zich op preventie van verzuim en het beperken van de duur van verzuim. Daarnaast concentreert hij zich op het breder inzetbaar maken van medewerkers en het verhogen van hun persoonlijke verantwoordelijkheid en aanspreekbaarheid.

 

Wilt u Paul ter Wal boeken als spreker of dagvoorzitter? Zijn lezingen zijn overtuigend, inspirerend en bovendien goed onderbouwd. Neem voor meer informatie over Paul ter Wal contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Paul ter Wal boeken

Voor prijzen het inhuren van Paul ter Wal kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Paul ter Wal, sprekersburo Paul ter Wal, boekingen Paul ter Wal, boekingskantoor Paul ter Wal, prijs Paul ter Wal, Paul ter Wal boeken, Paul ter Wal huren, Paul ter Wal inhuren, Paul ter Wal kosten