036 848 11 21

Paul Schnabel boeken

Socioloog prof. dr. Paul Schnabel stond vijftien jaar lang aan het roer van het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP). Bovendien was hij hoogleraar Klinische Psychologie en hoofd onderzoek aan het Trimbos-instituut. U kunt Paul Schabel boeken als spreker of dagvoorzitter.

Trimbos
Schabel studeerde sociologie aan de universiteiten van Utrecht en Bieleveld en bekleedde vervolgens diverse functies. Zo was hij hoofd onderzoek aan het Trimbos-instituut en schreef hij verschillende boeken. Op die manier groeide hij uit tot een van de meest invloedrijke personen van het land.

In 1998 werd Schnabel hoofd van het Sociaal Cultureel Planbureau, dat sociaalwetenschappelijk onderzoek verricht naar bijvoorbeeld emancipatie, arbeid, sport en mantelzorg. De resultaten van deze onderzoeken worden veelvuldig gebruikt door de regering, in de politiek en de wetenschap.

Onderscheidingen
Daarnaast vervulde Schnabel nog tal van nevenfuncties en voor al deze inspanningen werd hij diverse malen onderscheiden. Zo ontving hij een eremedaille van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen en werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Voor zijn werk bij het SCP ontving hij bovendien de Comeniusprijs 2013.

Nadat Schabel in 2013 stopte bij het SCP, ging hij verder als hoogleraar. Daarnaast is hij als spreker en dagvoorzitter beschikbaar voor het geven van lezingen.

 

Wilt u Paul Schnabel boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Paul Schnabel boeken

Voor prijzen het inhuren van Paul Schnabel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Paul Schnabel, sprekersburo Paul Schnabel, boekingen Paul Schnabel, boekingskantoor Paul Schnabel, prijs Paul Schnabel, Paul Schnabel boeken, Paul Schnabel huren, Paul Schnabel inhuren, Paul Schnabel kosten