036 848 11 21

Paul Ostendorf boeken

Paul Ostendorf is een futuroloog die ontwikkelingen op het gebied van wetenschap, technologie, duurzaamheid, economie, milieu en maatschappij volgt en aan de hand hiervan een toekomstscenario schetst. Bij Sprekersbureau.com kunt u Paul Ostendorf boeken als spreker.

Topman
Meer dan 25 jaar lang bekleedde Ostendorf diverse topfuncties bij grote bedrijven. Ook heeft hij zelf bedrijven opgezet die gespecialiseerd zijn in software, research en financiële systemen. Daarnaast is hij de oprichter van de stichting Electronic Highway Platform Nederland (EPN) en geeft hij les aan de academie voor management van de Rijksuniversiteit Groningen.

Op basis van wetenschappelijk inzicht en het volgen van technologische ontwikkelingen tracht Ostendorf een zinvol toekomstbeeld te schetsen. Hij staat bekend als een gerespecteerd denker op het gebied van informatie- en communicatietechnologie.

Met zijn kijk op de toekomst, die over het algemeen optimistisch is, adviseert hij diverse bedrijven in binnen- en buitenland. In zijn lezingen deelt hij zijn toekomstvisie.

Baanbrekend
Het publiek van Ostendorf wordt in zijn lezingen getrakteerd op een meeslepende presentatie, die men niet snel zal vergeten. Tal van bedrijven, van Europa tot Noord-Amerika huurden Ostendorf al in als spreker en werden verrast door zijn baanbrekende ideeën.

Wilt u Paul Ostendorf boeken als spreker en versteld staan van een inspirerende lezing waarin hij zijn blik op de toekomst schetst? Neem dan contact met ons op.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Paul Ostendorf boeken

Voor prijzen het inhuren van Paul Ostendorf kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Paul Ostendorf, sprekersburo Paul Ostendorf, boekingen Paul Ostendorf, boekingskantoor Paul Ostendorf, prijs Paul Ostendorf, Paul Ostendorf boeken, Paul Ostendorf huren, Paul Ostendorf inhuren, Paul Ostendorf kosten