036 848 11 21

Paul Grijpma boeken

Paul Grijpma is een ervaren journalist die onder meer werkte voor het ANP en het NOS Journaal. Tegenwoordig is hij actief voor de Duitse publieke omroep ARD. Daarnaast geeft Grijpma presentatietrainingen en is hij media-adviseur. U kunt Paul Grijpma bij Sprekersbureau.com boeken als spreker of dagvoorzitter.

Journalist
Grijpma is al sinds de jaren zeventig actief als journalist. Voor persbureau ANP was hij redacteur en verslaggever. Daarnaast werkte hij voor gerenommeerde media als Het Parool en Elsevier.

Van 1989 tot 2002 werkte hij vervolgens als verslaggever voor het NOS Journaal en NOS Actueel. Van 2005 tot 2007 was hij eindredacteur bij BVN.

Daarnaast heeft hij ook verslaggevers in het buitenland getraind. Zo coachte hij journalisten van het onafhankelijke Koerdische televisiestation KurdSat in Irak en adviseerde hij vakgenoten in Azerbaijan. Ook trainde hij verslaggevers in Bosnië.

Tegenwoordig werkt hij als senior reporter voor de grote Duitse omroep ARD. Voor deze omroep werkt hij tevens als producent. Daarnaast is hij eindredacteur van de BonjoBajesBulletin, een onafhankelijk platform over strafrecht en detentie. Ook is hij bestuurslid van het Belangenoverleg Niet –Justitiegebonden Organisaties (Bonjo). Verder is hij actief als adviseur van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid.

Lezingen
Met zijn jarenlange ervaring en avonturen in onder andere Irak, de Filipijnen, Suriname, Tsjechië en Polen is Grijpma een uitstekend mediatrainer en geeft hij boeiende lezingen.

Wilt u Paul Grijpma boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Paul Grijpma boeken

Voor prijzen het inhuren van Paul Grijpma kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Paul Grijpma, sprekersburo Paul Grijpma, boekingen Paul Grijpma, boekingskantoor Paul Grijpma, prijs Paul Grijpma, Paul Grijpma boeken, Paul Grijpma huren, Paul Grijpma inhuren, Paul Grijpma kosten