036 848 11 21

Patty Harpenau boeken

Patty Harpenau heeft diverse wereldwijde bestsellers op het gebied van menskunde en talentontwikkeling op haar naam staan. Daarnaast is zij een veelgevraagd spreker en coach over deze onderwerpen. In haar lezingen vertelt Harpenau over unieke talenten, human leadership en mobiliteit.

Kunstenares
Harpenau was in het begin van haar carrière kunstschilder. Ze studeerde na de middelbare school mode en vormgeving aan de Rietveld Academie in Amsterdam en rondde vervolgens een kunstopleiding af aan de Betzaleh Academie in Israël.

In de jaren tachtig brak zij vervolgens door als kunstenares. Haar werk, dat zich kenmerkt door kleurrijk expressionisme,  werd internationaal geroemd en tentoongesteld.

Halverwege de jaren negentig koos zij vervolgens voor een andere richting. Zij stopte met exposeren en ging zich richten op mensenontwikkeling. Tegenwoordig is zij directeur van The Life Foundation. Ook heeft zij een opleiding gevolgd aan het Deepak Chopra Centrum of Well Being. Sinds 1995 verzorgt zij zelf trainingen aan dit instituut en bij The Life Foundation.

Bestsellers
Inmiddels heeft Harpenau meerdere wereldwijde bestsellers op haar naam staan. Haar eerste boek was The Life Codes en ging over de hele wereld vele duizenden malen over de toonbank. In 2013 verscheen vervolgens het boek The Wizard.

Als spreker is Harpenau gepassioneerd en zij beschouwt het doorgeven van levenskunde als haar missie. Haar lezingen omvatten thema’s als human leadership en talent.

 

Wilt u Patty Harpenau boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Patty Harpenau boeken

Voor prijzen het inhuren van Patty Harpenau kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Patty Harpenau, sprekersburo Patty Harpenau, boekingen Patty Harpenau, boekingskantoor Patty Harpenau, prijs Patty Harpenau, Patty Harpenau boeken, Patty Harpenau huren, Patty Harpenau inhuren, Patty Harpenau kosten