036 848 11 21

Patricia Paay boeken

Patricia Paay heeft als zangeres enkele grote hits gescoord en is de laatste jaren actief geweest als jurylid in diverse televisieprogramma’s. U kunt Patricia Paay inhuren als spreker of dagvoorzitter en een van de meest besproken showvrouwen van Nederland in huis halen voor lezingen.

Doorbraak
De loopbaan van Paay begon als nachtclubzangeres in het jazzorkest The Evergreens van haar vader. Samen met Anita Meyer en haar zusje Yvonne vormde zij tevens een backinggroep, die veel gevraagd werd. In 1966 was Paay voor het eerst op televisie te zien in de avonduitzending Patricia Zingt.

Een jaar later scoorde zij als zeventienjarige haar eerste grote hit met het nummer Je bent niet hip. Hierop ging zij op tournee door Nederland, België en Duitsland en maakte zij deel uit van de Nederlandse inzending voor het Knokke Songfestival. Vervolgens bracht zijn enkele singles uit en ook werkte zij samen met popgroepen als The Cats en Golden Earring. In 1977 scoorde zij vervolgens opnieuw een grote hit met het nummer Who’s that lady with my man?.

In 1983 trad Paay vervolgens toe tot de succesvolle groep De Star Sisters. Na jaren in Amerika gewoond te hebben, keerde Paay in 2003 terug in de schijnwerpers in de realitysoap Adam’s Family, met haar toenmalige echtgenoot Adam Curry.

Jurylid
In 2006 en 2007 was de zangeres vervolgens te bewonderen in het programma Dancing with the Stars en vervolgens werd zij jurylid in de SBS6-programma’s Hollands Got Talent en Popstars. In 2013 zat zij tevens in de jury van Sterren Dansen op het IJs. Dat jaar kwam bovendien de pikante biografie La Paay uit.

Wilt u Patricia Paay inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Patricia Paay boeken

Voor prijzen het inhuren van Patricia Paay kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Patricia Paay, sprekersburo Patricia Paay, boekingen Patricia Paay, boekingskantoor Patricia Paay, prijs Patricia Paay, Patricia Paay boeken, Patricia Paay huren, Patricia Paay inhuren, Patricia Paay kosten