036 848 11 21

Özkan Akyol boeken

Özkan Akyol begon met schrijven en het bestuderen van literatuur toen hij in de jeugdgevangenis zat. In 2012 maakte hij zijn literaire debuut met de semi-autobiografische roman Eus. De schrijver en columnist heeft een uitgesproken mening en houdt mede daardoor zeer interessante lezingen over maatschappelijke en politie onderwerpen. Bij Sprekersbureau.com kunt u Özkan Akyol inhuren als spreker.

Gevangenis
Akyol belandde in zijn jonge jaren in de jeugdgevangenis. Tot dan toe had geen doel in het leven, maar in detentie werd hij gegrepen door de literatuur. Hij ging bekende werken lezen en zelf schrijven. Vervolgens volgde hij een studie journalistiek en Nederlands.

In 2012 debuteerde hij met de semi-autobiografische roman Eus. Het boek werd direct opgepikt en genereerde veel aandacht in de media. In 2014 publiceerde hij de bundel Hé scheids, jij hebt thuis zeker niks te vertellen?. Hierin schrijft hij over de ruige omgangsvormen op en rond het voetbalveld.

Daarnaast is hij actief als columnist en publiceerde hij in tijdschriften als Nieuwe Revu, Hard Gras, Playboy, 90 Minutes en De Volkskrant. Ook treedt hij op als columnist voor het radioprogramma Spijkers met koppen.

Discussie
Als spreker is Akyol wars van politieke correctheid en is hij zeer direct. Daarnaast wordt hij geroemd om zijn humor, kennis en directheid. Als geen ander is hij in staat om een discussie op gang te krijgen.

Wilt u Özkan Akyol boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Özkan Akyol boeken

Voor prijzen het inhuren van Özkan Akyol kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Özkan Akyol, sprekersburo Özkan Akyol, boekingen Özkan Akyol, boekingskantoor Özkan Akyol, prijs Özkan Akyol, Özkan Akyol boeken, Özkan Akyol huren, Özkan Akyol inhuren, Özkan Akyol kosten