036 848 11 21

Owen Schumacher boeken

Owen Schumacher werd bekend met zijn imitaties van onder andere minister Frank de Grave en premier Balkenende in het programma Kopspijkers. Daarnaast is hij jurist, stand-up comedian, tekstschrijver en presentator. Ook kunt u hem inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Comedytrain
Schumacher werd vanwege een gebrek aan zangtalent afgewezen aan de Kleinkunstacademie en besloot daarom rechten te gaan studeren. Na zijn studie kwam hij in contact met het gezelschap Comedytrain en werd een van de vaste spelers bij de groep cabaretiers.
Sinds 1996 wordt hij regelmatig gevraagd als tekstschrijver voor radio- en televisieprogramma’s. Zo werkte hij mee aan Glamourland en was hij vanaf het begin betrokken bij Dit was het nieuws. Hier leerde hij Paul Groot kennen en samen namen zij deel aan het imitatiepanel van dit programma Kopspijkers.

Koefnoen
In 2004 stapten Groot en Schumacher over naar de AVRO, waar zij het programma Koefnoen gingen maken. Hiermee wonnen zij de Nipkowschijf. Ook speelde Schumacher in het door Groot geschreven toneelstuk Stessen. Verder was hij actief voor het humoristische programma Van Zon op Zaterdag en presenteert hij zijn eigen documentaire-programma. Ook was hij in 2014 te zien in Wie is de Mol?.

 

Wilt u Owen Schumacher boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Owen Schumacher boeken

Voor prijzen het inhuren van Owen Schumacher kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Owen Schumacher, sprekersburo Owen Schumacher, boekingen Owen Schumacher, boekingskantoor Owen Schumacher, prijs Owen Schumacher, Owen Schumacher boeken, Owen Schumacher huren, Owen Schumacher inhuren, Owen Schumacher kosten