036 848 11 21

Ottolien Boeschoten boeken

Ottolien Boeschoten is bij het grote publiek bekend als haar alter ego Kaat Schalkens. Samen met Jet van Boxtel maakte zij in deze hoedanigheid jarenlang het humoristische radioprogramma Nachtzusters voor de VPRO. Nu kunnen ook bedrijven en groepen Ottolien Boeschoten inhuren als spreker of dagvoorzitter. Samen met Van Boxtel bespreekt Boeschoten in haar lezingen, op geheel eigen wijze, een bepaald thema of probleem.

Nachtzusters
Boeschoten maakte jarenlang samen met Van Boxtel het programma Nachtzusters. Boeschoten (Kaat Schalkens) en Van Boxtel (Anna Schalkens) vertolkten in het programma twee boerendochters en elkaars zussen. Op komische wijze werd het leven op de boerderij uitvergroot. In de humoristische show lieten gasten zich in deze setting regelmatig van een onverwachte kant zien. Daarnaast waren er nog diverse andere typetjes te beluisteren in het programma. Nachtzusters was tussen 1995 en 2000 iedere week in de nacht van vrijdag op zaterdag op de radio. De typetjes Kaat en Anna Schalkens waren overigens ook al te horen in het jarentachtigradioprogramma Borát.

Toen Boeschoten en Van Boxtel stopten met het programma gingen zij het theater in. Daarnaast traden zij op tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2002 en 2006.

Presentatie
Tegenwoordig kunnen bedrijven en organisaties Jet van Boxtel en Ottolien Boeschoten inhuren voor een verrassende lezing of presentatie. Het ontwapenende duo speelt in op de gebeurtenissen in de zaal en vraagt toeschouwers om een reactie. Ook hebben zij een speciaal programma ontwikkeld in het kader van de nieuwe Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). In de speciale WMO-show komen allerlei personen voorbij die te maken hebben of krijgen met de nieuwe wet en hierover van gedachten wisselen.

Wilt u Ottolien Boeschoten en Jet van Boxtel boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ottolien Boeschoten boeken

Voor prijzen het inhuren van Ottolien Boeschoten kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ottolien Boeschoten, sprekersburo Ottolien Boeschoten, boekingen Ottolien Boeschoten, boekingskantoor Ottolien Boeschoten, prijs Ottolien Boeschoten, Ottolien Boeschoten boeken, Ottolien Boeschoten huren, Ottolien Boeschoten inhuren, Ottolien Boeschoten kosten