036 848 11 21

Olav Mol boeken

Coureur, presentator, commentator en publicist Olav Mol weet alles van de racesport. U kunt Olav Mol inhuren als spreker en dagvoorzitter. Enthousiast en bevlogen levert hij met zijn lezingen een bijdrage aan de belangstelling voor de autosport in Nederland.

Formule 1
Al sinds 1991 verzorgt Olav Mol het commentaar bij de Formule 1-wedstrijden. In eerste instantie deed hij dit bij de NOS, waarna hij overstapte naar de commerciële omroepen. Sinds 2007 zendt RTL7 Formule 1 uit en sindsdien is Mol daar te horen als commentator. Daarnaast is hij sinds 2014 ook werkzaam voor Sport1.

Mol heeft, behalve de Formule 1, ook nog andere programma’s gepresenteerd. Zo was hij te zien in Red Bull Flugtag en twee edities van Domino Day.

Dakar
Verder heeft Mol ook enkele boeken gepubliceerd. Zo schreef hij Langs de Vangrail, Gas op de Plank en Dakar 2007. Ook verzorgt hij diverse columns. Sinds 2007 doet hij namens het MAN-team bovendien mee aan de Dakar-rally met een Volkswagen Touareg. Ook heeft hij zijn eigen team, Kroon Racing, waarmee hij de Nederlandse racerij naar een hoger plan wil tillen.

Wilt u Olav Mol boeken als spreker of dagvoorzitter? Hij kan als geen ander vertellen over de racesport. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Olav Mol boeken

Voor prijzen het inhuren van Olav Mol kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Olav Mol, sprekersburo Olav Mol, boekingen Olav Mol, boekingskantoor Olav Mol, prijs Olav Mol, Olav Mol boeken, Olav Mol huren, Olav Mol inhuren, Olav Mol kosten