036 848 11 21

Nikkie Plessen boeken

Actrice en presentatrice Nikkie Plessen is bekend als voormalig VJ van TMF en haar rollen in televisieseries en op het witte doek. Ook kunt u Nikkie Plessen boeken als spreker en dagvoorzitter.

Onderweg naar Morgen
Plessen maakte in 1998 haar debuut in de soapserie Onderweg naar Morgen, waarin ze twee maanden lang te zien was in een semi-gastrol. In 1999 keerde zij nog eens voor twee maanden terug in dezelfde rol. Daarnaast speelde zij tot 2000 in het jeugdtoneel.

In 2000 maakte Plessen haar debuut in een bioscoopfilm toen zij de rol van Vera speelde in de speelfilm De Grot van regisseur Martin Koolhoven. Een jaar later was zij drie maanden lang te bewonderen in de soap Goede tijden, slechte tijden. Verder speelde zij gastrollen in series als Wet en Waan, Costa! en IC. In 2003 keerde zij terug in Onderweg naar Morgen toen zij de rol van Lizzy Vehmeijer overnam van Viviënne van den Assem. Ook ging zij in de comedyserie Kees & Co spelen.

In 2006 werd Plessen vervolgens VJ bij TMF. Hier presenteerde zij het programma Reaction. Tevens was zij te bewonderen in de latenight-versie van Reaction, De Dagrand.

Kledinglijn
In 2008 stapte Plessen over naar RTL5, waar zij het programma Can’t buy me love ging presenteren. Ook presenteerde zij Miss & Mrs. Perfect, We love the 90’s en Holland’s best fashion designers. In 2013 startte Plessen vervolgens haar eigen kledinglijn.

Wilt u Nikkie Plessen inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Nikkie Plessen boeken

Voor prijzen het inhuren van Nikkie Plessen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Nikkie Plessen, sprekersburo Nikkie Plessen, boekingen Nikkie Plessen, boekingskantoor Nikkie Plessen, prijs Nikkie Plessen, Nikkie Plessen boeken, Nikkie Plessen huren, Nikkie Plessen inhuren, Nikkie Plessen kosten