036 848 11 21

Niels Houtepen boeken

Niels Houtepen inhuren of boeken
Illusionist Niels Houtepen (1984) volgt zijn eigen dromen en inspireert en motiveert zijn publiek om hetzelfde te doen. U kunt hem inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator als u wilt dat uw gasten zich vermaken en verwonderen. Met onnavolgbare illusies en gewaagde mind-experimenten zet hij uw gasten aan het denken. Niels Houtepen zorgt altijd voor een bijzondere chemie.

Niels Houtepen als inspirerende spreker of dagvoorzitter
Als even inspirerende als energieke spreker en dagvoorzitter doet Niels je weer even in wonderen geloven. Wat is waar van wat we beleven en wat is illusie of betovering? Het zijn vragen die je aan het denken zetten en zorgen voor spontane en creatieve reacties en processen. Verbazing, verbinding, interactie. Daar is steevast sprake van als u deze bekende illusionist besluit te boeken als dagvoorzitter of presentator voor uw evenement.

Hij begon zijn loopbaan als entertainer onder de artiestennaam Nick Nielsen. Sinds 2016 is hij op vele fronten actief onder zijn eigen naam. Omdat hij gelooft in authenticiteit. Hij is op een bijzondere manier zichzelf op het podium. Zijn live acts, die zich afspelen tussen droom en werkelijkheid, staan centraal, maar ook als spitsvondig spreker weet hij zijn publiek te boeien. Dat is waarom veel bedrijven hem inhuren en boeken voor bedrijfsbijeenkomsten en bedrijfsfeesten.

Ook u kunt deze spreker en presentator inhuren of boeken
Op vroege leeftijd al ontdekte Niels de magie van de illusie. Hij ontwikkelde zijn eigen stijl en techniek en trad op in binnen- en buitenland. In eigen land was hij gastheer en presentator bij honderden evenementen, waarvan veel in de zakensfeer. Naast illusionist en veelgevraagd dagvoorzitter, is hij actief als ondernemer, producent en creatief brein.

In die rol was en is hij mede-initiator van vernieuwende en verrassende mediaconcepten, tv-programma’s en publieksevenementen als Vrienden van Amstel LIVE!, ING Nacht van de Ondernemer en Let’s Dance. Ook was hij de bedenker van het magisch-educatieve kinderprogramma Wonder School (RTL Telekids). Niels is verbonden aan de TRIBE Company, waar creatieve concepten en evenementen worden bedacht.

Hij won tal van prijzen en laat zich niet in een hokje plaatsen. Hij verdiepte zich in hypnose, spannende psychologische experimenten en marketing, maar is op de eerste plaats te boeken als entertainer die het vak van presentator en dagvoorzitter uitermate serieus neemt en zich in die rol uit als voortreffelijk spreker. Hij weet emotie op te roepen en zorgt tijdens uw congres of seminar voor verbinding en verwondering.

Contact leggen met Niels Houtepen
Wilt u Niels Houtepen inhuren of boeken als spreker, dagvoorzitter of presentator voor uw evenement of bedrijfsbijeenkomst? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid contact op met Sprekersbureau. Wij vertellen u graag hoe u deze entertainer en spreker kunt boeken.

 

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Niels Houtepen boeken

Voor prijzen het inhuren van Niels Houtepen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Niels Houtepen, sprekersburo Niels Houtepen, boekingen Niels Houtepen, boekingskantoor Niels Houtepen, prijs Niels Houtepen, Niels Houtepen boeken, Niels Houtepen huren, Niels Houtepen inhuren, Niels Houtepen kosten