036 848 11 21

Nicolette van Dam boeken

Actrice en presentatrice Nicolette van Dam werd bekend met programma’s als ZOOP en haar rol in de serie Voetbalvrouwen. Tevens is zij beschikbaar als spreker en dagvoorzitter. Op een vaardige en plezierige wijze kan zij evenementen voor bedrijven en organisaties presenteren.

ZOOP,
Van Dam brak in 2004 door met een rol in de jeugdserie ZOOP. Vervolgens zou zij in drie bioscoopfilms die uit de serie voortkwamen spelen. Zo was zij te zien in Zoop in Afrika, Zoop in India en Zoop in Zuid-Amerika.

Hierna kreeg Van Dam ook een gastrol in de politieserie Van Speijk. Voor MTV ging zij samen met Leon van der Zanden het programma Pimp My Room presenteren. Op kinderzender Jetix was Van Dam te zien in de ochtendshow Jetix Max. Tevens speelde zij in de bioscoopfilm Plop in de stad.

Voetbalvrouwen
Vervolgens kreeg zij een hoofdrol in de populaire serie Voetbalvrouwen. Ook presenteerde zij programma’s als Achmea Kennisquiz, Ik kom bij je eten. De Bloemenstal, Ik wed dat ik het kan en My name is…

Van Dam is eveneens veel actief als stemactrice. Zo was zij te horen in de Nederlandstalige versie van films als Ice Age 2, Alvin and the Chipmunks en Totally Spies. In 2009 was zij bovendien te bewonderen in het theater. Zij speelde de rol van Juf Darbus in High School Musical. Ook was zij te gast in programma’s als Ik hou van Holland en Dancing with the Stars.

Wilt u Nicolette van Dam inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Nicolette van Dam boeken

Voor prijzen het inhuren van Nicolette van Dam kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Nicolette van Dam, sprekersburo Nicolette van Dam, boekingen Nicolette van Dam, boekingskantoor Nicolette van Dam, prijs Nicolette van Dam, Nicolette van Dam boeken, Nicolette van Dam huren, Nicolette van Dam inhuren, Nicolette van Dam kosten