036 848 11 21

Nicolette Kluijver boeken

Presentatrice Nicolette Kluijver is bekend van spraakmakende programma’s als Try before you die en Spuiten en slikken. Bij Sprekersbureau.com kunt u deze gedurfde televisiemaakster inhuren als presentatrice.

Fotomodel
Kluijver begon haar carrière als model. Hoewel zij een agrarische carrière ambieerde, werd zij ontdekt door een internationaal modellenbureau en ging zij aan de slag als fotomodel. Via een auditie kwam zij vervolgens terecht bij het televisieprogramma 6Pack.

In 2006 ging zij daarna bij BNN te werken, waar zij onder andere aan de slag ging voor het gewaagde programma Spuiten en Slikken. Later werd zij ook presentatrice van dit programma over seks en drugs.

Daarnaast was Kluijver te zien in Try before you die, waarin zij met allerlei avonturen op zoek ging naar haar grenzen en zodoende in de meest bizarre situaties terechtkwam. Ook presenteerde Kluijver programma’s als De Klimaatpolitie, Weg met BNN en maakte zij reportages voor Serious Request. Verder deed zij in 2009 mee aan Ranking the Stars.

In 2008 werd Kluijer genomineerde voor een Televizier Talent Award, een nieuwe publieksprijs voor aanstormend televisietalent. In 2011 werd zij bovendien uitgeroepen tot Meest Sexy Vegetariër van het jaar.

RTL5
In januari 2014 stapte Kluijver over van BNN naar RTL5, waar zij de naakte datingshow Adam zoekt Eva ging presenteren. Ook is zij de nieuwe presentatrice van Expeditie Robinson.

 

Wilt u Nicolette Kluijver inhuren als presentatrice? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Nicolette Kluijver boeken

Voor prijzen het inhuren van Nicolette Kluijver kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Nicolette Kluijver, sprekersburo Nicolette Kluijver, boekingen Nicolette Kluijver, boekingskantoor Nicolette Kluijver, prijs Nicolette Kluijver, Nicolette Kluijver boeken, Nicolette Kluijver huren, Nicolette Kluijver inhuren, Nicolette Kluijver kosten