036 848 11 21

Nico Dijkshoorn boeken

Schrijver en dichter Nico Dijkshoorn werd bij het grote publiek bekend als huisdichter van De Wereld Draait Door. Met zijn scherpe observaties en humoristische beschrijvingen wist hij binnen de kortste keren een enorme schare fans op te bouwen. U kunt Nico Dijkshoorn boeken als spreker en dagvoorzitter. Tijdens evenementen en bijeenkomsten kan hij gedichten schrijven over personen en onderwerpen die tijdens de lezingen voorbij zijn gekomen. Dit doet hij uiteraard niet zonder de nodige ironie.

Kouwes
Dijkshoorn werkte tot 1999 in een bibliotheek, maar werd landelijk bekend toen hij onder een pseudoniem ging publiceren op sites als Retecool en Geenstijl. Onder het pseudoniem P. Kouwes, bracht bij bovendien de dichtbundel Daar schrik je toch van: de eerste 1000 gedichten uit.

Ook publiceerde hij de roman De tranen van Kuif den Dolder, over een (verzonnen) vergeten voetbalheld. In 2012 volgde het Boekenweekgeschenk Verder alles goed en de roman Nooit ziek geweest. In 2013 publiceerde hij het boek Klaas.

Grote bekendheid kreeg Dijkshoorn echter door zijn optredens als huisdichter in het populaire programma De Wereld Draait Door. Hierin geeft hij, vaak op ironische wijze, zijn kijk op de zaken die zijn besproken of de gasten die aan tafel zitten.

Columns
Daarnaast werkt Dijkshoorn als schrijver mee aan het satirische programma Draadstaal en aan Dit Was Het Nieuws. Ook schrijft hij columns, onder andere voor de Volkskrant, Voetbal International en het literaire voetbaltijdschrift Hard Gras.

U kunt Nico Dijkshoorn inhuren als spreker. Net als in De Wereld Draait Door kan hij een gedicht schrijven over de betreffende bijeenkomst. Daarnaast is hij beschikbaar als spreker met een onverwachte en geestige invalshoek. Neem voor meer informatie over Nico Dijkshoorn contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Nico Dijkshoorn boeken

Voor prijzen het inhuren van Nico Dijkshoorn kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Nico Dijkshoorn, sprekersburo Nico Dijkshoorn, boekingen Nico Dijkshoorn, boekingskantoor Nico Dijkshoorn, prijs Nico Dijkshoorn, Nico Dijkshoorn boeken, Nico Dijkshoorn huren, Nico Dijkshoorn inhuren, Nico Dijkshoorn kosten