036 848 11 21

Nick Nielsen boeken

Nick Nielsen is een eigentijdse presentator die tweemaal Nederlands kampioen goochelen werd. U kunt Nielsen inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter. Hij weet bijeenkomsten op te leuken met een magisch tintje. Hij heeft optredens verzorgd in China, Thailand, de Verenigde Staten en Europa. Ook stond hij op het podium met DJ Tiësto en zangeres Shakira.

Goochelen
Al op jonge leeftijd stond Nielsen in de schijnwerpers. In 2002 werd hij Nederlands jeugdkampioen goochelen en in 2014 werd hij kampioen cartomagie.

Nadat hij vervolgens anderhalf jaar lang de wereld over toerde voor optredens, richtte hij zich vervolgens op Nederland en is sindsdien een graag geziene gast op zakelijke evenementen.

Televisie
Daarnaast is hij sinds 2004 regelmatig op televisie te bewonderen. Zo volgde hij John Williams op als presentator van het ochtendmagazine LIJN 4. Ook volgde hij diverse cursussen aan de media-academie in Hilversum. Sinds 2008 werkt Nielsen voor een aantal lokale omroepen. Zo presenteert hij onder andere het programma Hart voor Muziek op Omroep Brabant.

Groepen die Nielsen inhuren ontmoeten een eigentijdse entertainer die zijn repertoire aanpast, aan de wensen van de klant. Met zijn ongedwongen manier van presenteren wordt hij veel gevraagd de presentatie van evenementen op zich te nemen. Wilt u Nick Nielsen boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Nick Nielsen boeken

Voor prijzen het inhuren van Nick Nielsen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Nick Nielsen, sprekersburo Nick Nielsen, boekingen Nick Nielsen, boekingskantoor Nick Nielsen, prijs Nick Nielsen, Nick Nielsen boeken, Nick Nielsen huren, Nick Nielsen inhuren, Nick Nielsen kosten