036 848 11 21

Natasja Froger boeken

Natasja Froger-Kunst, echtgenote van zanger René Froger, timmert sinds 2006 aan de weg als presentatrice van verschillende televisieprogramma’s. Zij wordt vooral geprezen om haar inlevingsvermogen. Bij Sprekersbureau.com kunt u Natasja Froger boeken als spreker of presentatrice.

Stewardess
Natasja Froger volgde een opleiding tot medisch secretaresse en doorliep daarnaast diverse taalcursussen. Vervolgens was zij jarenlang werkzaam als stewardess. In 1991 trouwde zij met zanger René Froger.

In 2006 maakte Froger bij de TROS haar debuut op televisie met het programma Schoondochter Gezocht. Datzelfde jaar stapte zij over naar SBS6, waar zij presentatrice werd van Hart in Aktie. In 2008 presenteerde zij de show Kinderen Zingen Met Sterren.

De Frogers
Met haar man was zij vervolgens te bewonderen in het programma De Frogers: Effe Geen Cent Te Makken. In 2009 was zij daarop te zien op in De Frogers: Helemaal Heppie. Sinds 2010 is zij samen met John Williams de vaste presentator van het RTL4-programma Bonje met de buren. Ook presenteert Froger het programma Welcome Home.

Daarnaast is Froger actief als ambassadrice van de stichting Orange Babies. Ook kunt u Natasja Froger boeken als presentator voor uw evenement. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Natasja Froger boeken

Voor prijzen het inhuren van Natasja Froger kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Natasja Froger, sprekersburo Natasja Froger, boekingen Natasja Froger, boekingskantoor Natasja Froger, prijs Natasja Froger, Natasja Froger boeken, Natasja Froger huren, Natasja Froger inhuren, Natasja Froger kosten