036 848 11 21

Nabil Aoulad Ayad boeken

Nabil Aoulad Ayad werd bekend door het Nederlands Kampioenschap Beatbox 2007 te winnen. Het grote publiek kent hem echter vooral als acteur uit Onderweg Naar Morgen. Daarnaast is hij ook stand-up comedian en presentator van tal van evenementen. Bij Sprekersbureau.com kunt u Nabil Aoulad Ayad inhuren.

Beatboxen
Al van jongs af aan stond Aoulad Ayad voorin bij toneelstukken, schoolmusicals en talentenjachten. Hij leerde zichzelf beatboxen en trad hier regelmatig mee op. In 2007 werd hij zelfs uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Beatboxen.

Aoulad Ayad sloot zich aan bij het bekende comedygezelschap Comedy Explosion en toerde als stand-up comedian door het land. Ook was hij in 2005 te zien in het theaterstuk Rzpkt.

Acteur
Nadat hij gastrollen had vervuld in televisieseries als Van Speyk, Deadline en Zomerz@pp. Ook was hij te zien in de films Kicks en Bolletjes Blues, waarna hij in 2008 een rol kreeg in de soapserie Onderweg naar Morgen. Ook speelde hij in de serie De Co-assistent.

Verder is hij regelmatig actief als presentator en gespreksleider. Wilt u Nabil Aoulad Ayad inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Nabil Aoulad Ayad boeken

Voor prijzen het inhuren van Nabil Aoulad Ayad kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Nabil Aoulad Ayad, sprekersburo Nabil Aoulad Ayad, boekingen Nabil Aoulad Ayad, boekingskantoor Nabil Aoulad Ayad, prijs Nabil Aoulad Ayad, Nabil Aoulad Ayad boeken, Nabil Aoulad Ayad huren, Nabil Aoulad Ayad inhuren, Nabil Aoulad Ayad kosten