036 848 11 21

Monique Samuel boeken

Politicologe Monique Samuel is met haar uitgesproken mening een graag geziene gast in programma’s als Pauw & Witteman en Knevel en Van den Brink. U kunt Monique Samuel inhuren als spreker en dagvoorzitter. Zij kan in haar lezingen alles vertellen over de Egyptische en andere Arabische revoluties en social media.

Egypte
De Egyptisch-Nederlandse Samuel studeerde politicologie aan de Universiteit van Leiden en in San Diego en volgde bijvakken als de geschiedenis van het Midden-Oosten en islamologie.

Tijdens de ‘Arabische Lente’, waarbij het regime van de Egyptische president Mubarak omver werd geworpen verwierf Samuel bekendheid met haar optredens in actualiteitenprogramma’s. Daarnaast schreef zij artikelen voor diverse kranten en publiceerde zij een aantal columns.

Revolutie
Ondanks haar jeugdige leeftijd heeft Samuel bovendien al diverse boeken op haar naam staan. Ze heeft diverse romans en essaybundels over religie, politiek en samenleving geschreven. Zo publiceerde zij in 2012 het boek Mozaïek van de Revolutie: een kijkje achter de voordeur van het nieuwe Midden-Oosten. Hierin schrijft ze over har reis door het Midden-Oosten die zij maakte na het uitbreken van de Arabische revoluties.

Daarnaast is Samuel actief als consultant op het gebied van sociale en nieuwe media. Ze weet alles van digitale revoluties en verschillende sociale bewegingen.

 

Wilt u Monique Samuel boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Monique Samuel boeken

Voor prijzen het inhuren van Monique Samuel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Monique Samuel, sprekersburo Monique Samuel, boekingen Monique Samuel, boekingskantoor Monique Samuel, prijs Monique Samuel, Monique Samuel boeken, Monique Samuel huren, Monique Samuel inhuren, Monique Samuel kosten