036 848 11 21

Miljuschka Witzenhausen boeken

De creatieve en energieke presentatrice Miljuschka Witzenhausen brak door als VJ op muziekzender TMF. U kunt Miljuschka Witzenhausen boeken als spreker of presentator.

Passie
Al op jonge leeftijd had Witzenhausen een grote passie voor muziek en dans en stond zij regelmatig in het jeugdtheater. Tijdens haar gymnasiumtijd presenteerde zij diverse culturele manifestaties en na het afronden van de middelbare school studeerde zij korte tijd rechten.

Een loopbaan in de entertainmentindustrie trok haar echter meer aan en Witzenhausen, die al werkte als fotomodel en danseres, deed een screentest bij TMF. Bij deze muziekzender werd zij in 2005 een van de presentatrices.

Samen met Nikkie Plessen en Valerio Zeno presenteerde zij het programma Re-action. Daarnaast was zij te zien in de Dag Top 5, Kweekvijver en TMF op Weg. Ook presenteerde zij in 2006 en 2007 de TMF Awards.

Onderweg Naar Morgen
In 2007 verliet Witzenhausen TMF en was vervolgens te zien in de internetsoapserie Sound. Ook was zij vanaf 2008 te zien in Onderweg Naar Morgen. Tevens ging zij bij RTV Noord-Holland het programma Op Safari in Noord-Holland presenteren. Daarnaast was zij in 2009 de presentatrice van de Radiobitches Awards 2009. Tevens zet zij zich in voor Dance4Life, een organisatie waarbij jongeren het heft in handen nemen in de strijd tegen HIV en aids.

Wilt u Miljuschka Witzenhausen inhuren als spreker of presentatrice? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Miljuschka Witzenhausen boeken

Voor prijzen het inhuren van Miljuschka Witzenhausen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Miljuschka Witzenhausen, sprekersburo Miljuschka Witzenhausen, boekingen Miljuschka Witzenhausen, boekingskantoor Miljuschka Witzenhausen, prijs Miljuschka Witzenhausen, Miljuschka Witzenhausen boeken, Miljuschka Witzenhausen huren, Miljuschka Witzenhausen inhuren, Miljuschka Witzenhausen kosten