036 848 11 21

Milika Peterzon boeken

Journaliste en presentatrice Milika Peterzon is bekend van het programma Hart van Nederland, dat zij jarenlang presenteerde. Daarnaast heeft zij haar eigen reclamebureau. Ook kunt u haar inhuren als spreker, presentator en dagvoorzitter voor bijeenkomsten in het land.

Omroepster
De televisiecarrière van Peterzon begon in 1984 als omroepster bij de TROS. In 1995 ging zij bij SBS6 werken, waar zij onder andere Hart van Nederland en Shownieuws ging presenteren.

Ook presenteerde zij het magazine Goedenavond Nederland en zij presenteerde een aantal themaprogramma’s, zoals Dieren Gered!, In actie voor dieren en Het Nationale Verkeersexamen. In 2012 nam Peterzon, nadat zij jarenlang het gezicht van het programma was, afscheid van Hart van Nederland.

Reclamebureau
Peterzon runt haar eigen reclamebureau en is daarnaast inzetbaar als discussieleider, dagvoorzitter en presentator.  Zij is onder andere te boeken voor informatieve bijeenkomsten in het land, maar ook het in goede banen leiden van bedrijfsfeesten. Ook is zij in staat tot het leiden van discussies. Als dagvoorzitter is zij enthousiast en weet zij de zaal betrokken te krijgen.

Wilt u Milika Peterzon inhuren? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Milika Peterzon boeken

Voor prijzen het inhuren van Milika Peterzon kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Milika Peterzon, sprekersburo Milika Peterzon, boekingen Milika Peterzon, boekingskantoor Milika Peterzon, prijs Milika Peterzon, Milika Peterzon boeken, Milika Peterzon huren, Milika Peterzon inhuren, Milika Peterzon kosten