036 848 11 21

Midas Dekkers boeken

Midas Dekkers is al jarenlang een van de populairste biologen van Nederland. De wetenschapper, columnist en schrijver legt verbanden tussen biologie en de dagelijkse wereld om ons heen en dat leidt tot een bijzondere kijk op de zaken. U kunt Midas Dekkers boeken als spreker of dagvoorzitter. De insteek van de lezingen van Dekkers is dat de natuur ons dingen kan leren over onszelf.

Biologie
Dekkers groeide op in het café van zijn ouders en daar ontstond zijn interesse voor mensen. Zijn passie voor dieren en de natuur ontstond tijdens zijn studie biologie die hij later volgde.

Na zijn studie schreef Dekkers diverse boeken over de raakvlakken tussen mensen en dieren. Een aantal van deze werken werd bekroond met gerenommeerde literaire prijzen. Als schrijver heeft de bioloog bovendien een aantal boeken speciaal voor kinderen geschreven.

Vroege Vogels
Ook verzorgde Dekkers jarenlang optredens en columns in het radioprogramma Vroege Vogels. In 2002 werd hij hiervoor zelfs uitgeroepen tot columnist van het jaar. Daarnaast treedt hij regelmatig op als deskundige in verschillende radio- en televisieprogramma’s en presenteerde hij zelf televisieprogramma’s voor jong en oud.

Verder is Dekkers regelmatig actief als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen legt hij verbanden tussen verschijnselen in ons dagelijks leven en de biologische wereld. De manier van spreken van Dekkers is vernieuwend humoristisch en vooral erg leerzaam.

 

Wilt u Midas Dekkers inhuren als spreker? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Midas Dekkers boeken

Voor prijzen het inhuren van Midas Dekkers kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Midas Dekkers, sprekersburo Midas Dekkers, boekingen Midas Dekkers, boekingskantoor Midas Dekkers, prijs Midas Dekkers, Midas Dekkers boeken, Midas Dekkers huren, Midas Dekkers inhuren, Midas Dekkers kosten