036 848 11 21

Michiel Muller boeken

Michiel Muller stond samen met zijn zakenpartner Marc Schröder aan de basis van de onbemande benzineketen Tango. Daarnaast was het tweetal verantwoordelijk voor de oprichting van Route Mobiel, waarmee zij de concurrentie aangingen met de ANWB-Wegenwacht. U kunt Michiel Muller inhuren als spreker. In zijn lezingen geeft hij een kijkje in de keuken van het succesvolle ondernemerschap.

Tango
Muller introduceerde in 2000 samen met Schröder het onbemande benzinestation Tango. Binnen de kortste keren groeide het concept uit tot een wereldwijd succes. Daarnaast richtte het tweetal Route Mobiel op, waardoor er een eind kwam aan de jarenlange monopolie van de ANWB-Wegenwacht.

Verder stond het tweetal aan de basis van diverse andere innovatieve concepten. Zo richtten zij in 2008 de internethuizenveiling Bieden en Wonen op. Daarnaast is ook het concept Vault79 van hun hand.

Muller is verder actief als investeerder en coach voor bedrijven. Zo investeerde hij in Fashiolista.com. Deze onderneming werd in 2011 uitgeroepen tot beste start-up. Muller zit daarnaast ook nog eens in de Advisory Board van het Amsterdam Center for Entrepreneurship en van het Holland Program on Entrepreneurship (HOPE). Tevens is hij lid van het comité van aanbevelingen van de Phillips Innovation Award en de EFR Business Week.

Ondernemersboek van het jaar
Verder publiceerde hij in 2010 het boek Michiel Muller. Ervaringen van een serial entrepreneur. Het werk werd zo een succes dat het werd uitgeroepen tot ondernemersboek van het jaar 2010/2011.

Muller mag zich met recht een specialist in het ondernemerschap noemen en is mede hierdoor een veelgevraagd spreker op congressen en seminars. Met zijn energieke presentaties weet hij zijn luisteraars constant te boeien en hij heeft er zichtbaar plezier in om zijn visie met het publiek te delen.

 

Wilt u Michiel Muller boeken als spreker? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Michiel Muller boeken

Voor prijzen het inhuren van Michiel Muller kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Michiel Muller, sprekersburo Michiel Muller, boekingen Michiel Muller, boekingskantoor Michiel Muller, prijs Michiel Muller, Michiel Muller boeken, Michiel Muller huren, Michiel Muller inhuren, Michiel Muller kosten