036 848 11 21

Michiel de Zeeuw boeken

Niets is fijner dan wonen of werken in een ruimte die bij je past. Interieurarchitect Michiel de Zeeuw helpt daarbij. Hij vertaalt levensstijl, werkzaamheden en specifieke wensen naar het ideale interieur: stijlvol, sfeervol én praktisch. Een ruimte die echt bij je past. Michiel heeft een excellente smaak, grote verbeeldingskracht en bovenal inlevingsvermogen. Dat vertaalt zich in unieke ontwerpen, perfect afgestemd op specifieke woonwensen en levensstijlen. De interieurarchitect doet zowel grootschalige verbouwingen als elegante restylingen of geeft u puur en alleen interieuradvies. Van moderne appartementen en kantoren tot oude, karakteristieke panden.

Vanwege zijn expertise is Michiel als presentator verbonden aan hèt woonprogramma van RTL 4; RTL Woonmagazine. Naast presentator vervult hij bovendien ook een prominente rol achter de schermen. Tevens is Michiel verantwoordelijk voor de uitgebreide content van de RTLWM app.

In 2008 studeerde Michiel af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag als interieurarchitect. Aansluitend heeft voor verschillende bedrijven in de interieurbranche gewerkt, leerde de fijne kneepjes van het vak onder de vleugels van Jan des Bouvrie en richtte in 2007 zijn eigen bedrijf op genaamd Michiel de Zeeuw Interior Concepts.

Bij de meeste evenementen houdt Michiel een presentatie van ongeveer 30 tot 45 minuten over diverse en Uiteenlopende woon-­‐onderwerpen.
De insteek en het onderwerp van de presentatie wordt uiteraard vooraf besproken en afgestemd op uw evenement. Na de presentatie gaat hij indien gewenst speeddates aan met bezoekers van het evenement.
Korte een-­‐op-­‐een-­‐gesprekjes om mensen een persoonlijk mini-­‐advies te geven over hun woonvraag.
Echter is dit alles uiteraard vooraf bespreekbaar en past Michiel zich graag aan naar uw wensen.

 

Wilt u Michiel de Zeeuw boeken als dagvoorzitter of presentator? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Michiel de Zeeuw boeken

Voor prijzen het inhuren van Michiel de Zeeuw kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Michiel de Zeeuw, sprekersburo Michiel de Zeeuw, boekingen Michiel de Zeeuw, boekingskantoor Michiel de Zeeuw, prijs Michiel de Zeeuw, Michiel de Zeeuw boeken, Michiel de Zeeuw huren, Michiel de Zeeuw inhuren, Michiel de Zeeuw kosten