036 848 11 21

Michel Lukkien boeken

Michel Lukkien is een marketeer en sportfanaat die jarenlang de marketingcampagnes van sportmerk Nike in Nederland verzorgde. U kunt Michel Lukkien boeken als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen kan hij alles vertellen over de komst van Nike naar Nederland en over de explosieve groei van de hardloopsport in Nederland.

Nike
In 1977 was Nederland het eerste land in Europa waar Nike voet aan wal zette. Michel Lukkien ging met zijn bedrijf Sportpromotions BV de marketingcampagnes van het merk in ons land verzorgen.

Lukkien kan als geen ander vertellen waarom Nike zo’n groot succes werd en hoe hij met zijn campagnes Nederland aan het hardlopen kreeg. Ook vertelt hij over allerlei zakelijke aspecten, zoals het wetenschappelijk onderzoek om de beste hardloopschoenen op de markt te kunnen brengen.

Ook vertelt Lukkien in zijn lezingen graag over de gekte die ontstond rond het merk toen de jeugd de sportschoenen als vrijetijdsschoenen ging dragen.

Voordat Lukkien aan de slag ging voor Nike was hij als marketing manager verantwoordelijk voor de introductie van het drankmerk Campari in Nederland.

Hardlopen
In 1990 verkocht Lukkien zijn bedrijf aan Nike en begon hij een managementbureau voor langeafstandslopers, organisaties en het bedrijfsleven. Daarnaast runt hij sinds 2006 SportSearch, een Executive Search. Met dit interim en projectmanagement bureau is hij werkzaam in de sportwereld. Ook is hij docent sport & management en marketing management aan het CIOS.

Verder is Lukkien medeoprichter en sponsor van de Amsterdam en Rotterdam Marathon en ook was hij betrokken bij de oprichting van de Triatlon Bond. Bovendien is hij atletiektrainer en finishte hij zelf in meer dan dertig marathons. In 1990 volbracht hij zelfs de Ironman Triatlon op Hawaii. Ook nam hij deel aan de wielerklassieker Parijs-Roubaix en zwom van Den Helder naar Texel. Als begeleider en personal coach begeleidt hij bekende Nederlanders en captains of industrie.

Met zijn ervaringen is Michel Lukkien een interessant spreker of dagvoorzitter. Wilt u hem inhuren voor een lezing? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Michel Lukkien boeken

Voor prijzen het inhuren van Michel Lukkien kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Michel Lukkien, sprekersburo Michel Lukkien, boekingen Michel Lukkien, boekingskantoor Michel Lukkien, prijs Michel Lukkien, Michel Lukkien boeken, Michel Lukkien huren, Michel Lukkien inhuren, Michel Lukkien kosten