036 848 11 21

Michael Pilarczyk boeken

MICHAEL PILARCZYK (1969)

SPREKER OP HET GEBIED VAN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING, SUCCESVOL ONDERNEMEN, COMMUNICATIE, INSPIREREND LEIDERSCHAP EN MINDSET

What you Imagine you Become

Michael Pilarczyk is een gepassioneerd spreker over persoonlijke ontwikkeling, succes, inspirerend leiderschap en het waarmaken van dromen. Hij is een expert in het begeleiden van mensen en organisaties op weg naar persoonlijke groei en zakelijk succes. Zijn Roadmap to Success is gebaseerd op NLP en Quantum Leap Advantage strategy. Pilarczyk verdiept zich al jaren in mindset, bewustzijn, communicatie en de kracht van gedachten. Zijn levensmotto is: What you imagine you become. Als presentator ontmoette Michael Pilarczyk vele sterren, onder wie Madonna, Janet Jackson, Giorgio Armani, Robbie Williams en Bill Gates. Hij ontdekte dat al deze mensen overtuigd waren om hun droom waar te maken. Michael Pilarczyk maakte zijn dromen ook waar. Op jonge leeftijd werd hij DJ bij Veronica op Radio 3. Hij was betrokken bij de start van Radio 538 en hij presenteerde televisieprogramma’s voor TMF en RTL. Hij richtte drie mediabedrijven op en deed meerdere acquisities. Daarna verkocht hij de Pilarczyk Mediagroep aan de Telegraaf en nam hij een sabbatical van 40 maanden op zijn zeiljacht. In deze periode schreef hij zijn debuutroman Dansen in de Hemel. Hij richtte uitgeverij Invictus Publishing op en binnen enkele maanden werden er 50.000 boeken verkocht. Michael is een inspirerende persoonlijkheid en een krachtige motivator met een aanstekelijk enthousiasme.

Succes is een filosofie, een levensinstelling, of zoals ik zeg: Succes is Mindset.  “Ik geef mensen in korte tijd nieuwe inzichten. Ik maak duidelijk dat alles wat je in je leven bereikt afhankelijk is van Persoonlijke Kracht: je mindset, je energieniveau en de kwaliteit van je communicatievaardigheid. Mijn missie is om mensen maximaal te inspireren en te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling op weg naar een gelukkig en succesvol leven.”

‘Michael verraste me met zijn ‘levensles’. Doorspekt met grappige anekdotes uit zijn eigen leven om zijn boodschap te onderbouwen: durf te dromen en durf te kiezen voor het leven. Ook al gaat dat vaak met vallen en opstaan. Hij laat je stil staan bij de keuzes die je hebt gemaakt en het waarom van je keuzes. Inspirerend!’ – Daphne Schreuder, directeur Het Vergeten Kind.

‘Wat je overtuigingen en conditioneringen ook zijn, hoe die je ook tegenhouden en beperken, je hebt altijd de mogelijkheid eraan voorbij te groeien. Dat geldt voor alle vlakken van je bestaan. Geestelijk, maar ook lichamelijk. Michaels Masterclass

‘Succes is een Mindset’ geeft een aanzet om beperkende overtuigingen te vervangen door gedachten die je bekrachtigen. Zoals Michael zelf zegt: Alles is mogelijk en alleen je eigen gedachten bepalen de grens van deze mogelijkheden!’– Franklin Leers, schrijver van De jongen die suikerziekte genas, deelnemer masterclass.

‘Michael neemt je mee in een ontdekkingsreis naar jezelf. Wat houdt je tegen door dingen te gaan doen wat je leuk vindt? Tijdens de lezing kreeg ik kippenvel, je weet het wel van binnen, maar wat kan ik veranderen? Je hebt mij aan het denken gekregen en tot daadwerkelijke acties gebracht! No excuses!’ – Danielle van der Lee – Founder Weddingplanners International

‘Michael Pilarczyk is een inspirerende spreker. Zijn lezing was gebaseerd op feiten, ervaring en is daarbij zeer transparant. Passie en doorzettingsvermogen behoren hem toe. Geloof in eigen kunnen en het onverwijld volgen van het uitgekozen doel hebben hem voor- en tegenspoed gebracht. Een spreker die wij gaarne aanbevelen.’ – Ton van der Kamp, voorzitter DGA Network Nederland.

 

Michael Pilarczyk boeken

Voor prijzen het inhuren van Michael Pilarczyk kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Michael Pilarczyk, sprekersburo Michael Pilarczyk, boekingen Michael Pilarczyk, boekingskantoor Michael Pilarczyk, prijs Michael Pilarczyk, Michael Pilarczyk boeken, Michael Pilarczyk huren, Michael Pilarczyk inhuren, Michael Pilarczyk kosten