036 848 11 21

Merel Westrik boeken

Journaliste en presentatrice Merel Westrik werd op stadszender AT5 bekend door haar persoonlijke en sympathieke stijl van presenteren. U kunt Merel Westrik inhuren als spreker en presentator. Daarnaast is zij ook een bedreven dagvoorzitter.

AT5
Westrik studeerde aan de School voor Journalistiek in Utrecht en ging hierna in 2001 aan de slag bij de Amsterdamse televisiezender AT5. Zij begon hier als stagiaire, maar groeide al snel uit tot een belangrijke verslaggever en presentator. Zij presenteerde onder andere programma’s als Kort Amsterdams en De Zwoele Stad. Ook was zij het vaste gezicht van het AT5 Nieuws.

WNL
In 2011 stapte Westrik over naar de omroep WNL, waar zij het dagelijkse ontbijtnieuwsprogramma Vandaag de Dag ging presentaren. In eerste instantie deed zij dit met Eva Jinek en later met Leonie ter Braak. In 2012 ging zij op Nederland 3 het praatprogramma Half 8 Live presenteren, dat in de zomer tijdelijk de plaats innam van het populaire De Wereld Draait Door. In 2013 verliet Westrik WNL om bij RTL het RTL Nieuws te gaan presenteren. Hier is zij de vervanger van Suzanne Bosman, die EenVandaag ging presenteren.

Met haar spontane, warme en humoristische manier van presenteren is Westrik daarnaast een geliefd spreker, dagvoorzitter en presentator. Wilt u Merel Westrik boeken voor uw evenement? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Merel Westrik boeken

Voor prijzen het inhuren van Merel Westrik kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Merel Westrik, sprekersburo Merel Westrik, boekingen Merel Westrik, boekingskantoor Merel Westrik, prijs Merel Westrik, Merel Westrik boeken, Merel Westrik huren, Merel Westrik inhuren, Merel Westrik kosten